sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Blogiarvonta suoritettu!



Oil Miracle liquid oil conditioner, Schwarzkopf Professional

Tänään on se päivä kun itselleni tarpeeton öljyhoito löysi uuden kodin. Olen kehittänyt oman noppasysteemin, jonka avulla arvon onnellisen voittajan. Tällä kertaa iloinen nakki napsahti nimimerkille "ebi".    Onnea, onnea, onnea ja tietenkin myös hyviä hiushetkiä uuden tuotteesi parissa! Pistän sinulle kohta piahkoin s-postia niin saan osoitteesi.

Iso kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Ilahduin kun teitä oli niin runsaasti. Luin myös kirjoittamanne mukavat sanat, kiitos niistä! Lämmittivät mieltä. :)

torstai 20. syyskuuta 2012

Aurinkorannalta voimia syksyn ja alkutalven haasteisiin

Sellaista ilmoittelen täältä Tampere-Pirkkalan lentokentältä että lennähdän kohta piahkoin lomalaitumille. Mallorca, täältä tullaan! Tuntuu hyvältä päästä lepäämään ja tuulettamaan pääkoppaa. Viime vuodet ovat olleet raskaita sairastelun ja köyhistelyn takia. Syksyn ja alkutalven aikana on tulossa monenmoista ponnistelua. Kaverini sai minut vakuuttuneeksi siitä että reissuun lähtö on hyvä sijoitus lähitulevaisuudessa jaksamisen kannalta. Velkarahallahan tämän piristeen kustansin, mutta uskon että en tule katumaan. Luultavasti en rustaa postauksia reissussa, mutta katsotaan nyt. Energisiä syyspäiviä kaikille toivottaapi Vivi.

Blogiarvonta

Se olisi aika arpoa seuraavanlainen hiustuote: Oil miracle, liquid oil conditioner, Bonacure, Hairtherapy, Schwarzkopf Professional. Sellainen on tuossa pyörinyt käyttämättömänä kun en ole ollut mitenkään superinnostunut öljyisten tuotteiden käyttämisestä omiin hiuksiini.

Ja arvonta sujuupi niin että voitte pistää viestiä kommenttiboxiin. Tärkeintä on että viestistä löytyy s-postiosoite niin saan yhteyden onnelliseen voittajaan. Viestejä ei julkaista. Suoritan arvonnan 30.9. Onnea kaikille osallistujille! :)

tiistai 18. syyskuuta 2012

Sanni ja kaunis nutturakampaus


Ohjeet


2. Sitten on aika tehdä kaikille neljälle irtonaisena roikkuvalle hiusnipulle samat temput. Kelaa kukin nippu sormen ympärille rullalle. Aseta sitten muodostunut kela solmun sisälle ks. kuva. Kiinnitä hengettömillä pinneillä, tavallisilla pinneillä ja lakalla. 

Huom! Muista että kampausten teossa kannattaa aina ottaa silmä käteen. Eli tärkeintä on se että lopputulos näyttää hyvältä. Ohjeet ovat aina suuntaa antavia. Kampausten teossa pitää monasti tehdä loppusilaus periaatteessa valmiille työlle. Eli joskus pitää venyttää, työntää, survoa... mitä ikinä... että frisyyri saadaan näyttämään parhaalta mahdolliselta frisyyriltä. 

Vinkki: Tämän postauksen kampaukseen on helppo kiinnittää vaikkapa helmipinnejä tai kukkia.

maanantai 17. syyskuuta 2012

Hiusartikkeli nro 24 on julkaistu

Uusin Indiedaysille kirjoittamani artikkeli sisältää ekokampaaja Tiina Heinosen haastattelun. Oli kyllä mielenkiintoista vierailla ekokampaamossa. On vain ajan kysymys milloin itse alan värjäämään hiuksiani kasviväreillä.

http://indiedays.com/muoti/indiedays-kavi-ekokampaajalla/

sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Sanni ja hännälliset solmunutturat


Ohjeet



2. Tee kunkin neljän ponnarin tyveen solmu. Ohjeet solmutekniikkaan. Kiinnitä löysät solmut pinnein. Latvat jäävät roikkumaan vapaina.

Ps. Erilaiset ponnarimuodostelmat ovat hyviä pohjia monenmoisille kampauksille. Vain mielikuvitus on rajana.  Jos miettii postauksen neljää ponnaria niin niistähän voi tehdä esimerkiksi lettinutturoita tai villin kreppimohikaanin tai kiharapilven... tai mitä vain mieleen pälkähtää. Luovuus kunniaan! :)

lauantai 15. syyskuuta 2012

Nuorekas neljän ponnarin kampaus


Ohjeet


1. Tee näkymättömälle keskipään jakaukselle neljä ponnaria, joissa on suunnilleen yhtä paksulti hiuksia. Tee ositusten välimaastoista kaarevia, näin päänahka ei jää pilkistelemään häiritsevästi.


2. Tee jokaisen ponnarin tyveen hiuspäällyste. Eli ota ponnarin tyven alapuolelta ponnarihännästä pieni hiusnippu ja kierrä se ponnarityven ympärille koko mitaltaan. Voit käyttää muotoilussa apuna lakkaa. Kiinnitä vielä pinnein.

Ps. Muistutan vielä etusivulla olevasta lukijatutkimuksesta. Yhteistyökumppani kertoi, että sen toiminnassa oli ollut jotain häikkää, mutta nyt pitäisi pelittää.


torstai 6. syyskuuta 2012

Lukijakommentteihin on nyt vastattu

Lusmu bloggaajanne ilmoittaapi, että on viimein vastannut kaikkiin viime aikoina lähetettyihin lukijakommentteihin. Kiitoksia paljon kysymyksistä, aiheideoista, kehuista ynnä muista mukavista sanoistanne! Aina lämmittävät mieltä, vaikken ihan heti vastaisikaan. :)


Lisää tietoa blogiyhteistyöstä


Heipparallaa!

"Tukka hyvin, kaikki hyvin" -blogin yhteistyökumppani lähetti s-postiini oheisen tiedotteen. Löin sen nyt silmienne alle niin tiedätte mihin suuntaan olemme menossa. :) Ja lisää infoa myöhemmin... Osallistukaahan sivullani olevaan lukijatutkimukseen sankoin joukoin. Vastanneiden kesken arvotaan lahjakortteja.

Inspiration:
Lokakuussa syntyy blogimaailmaan uusi jännittävä Inspiration-konsepti, johon "Tukka hyvin, kaikki hyvin" -blogi on kutsuttu mukaan! Inspiration tarjoaa lukijoille ennennäkemättömän tavan seurata blogeja kuvavirran avulla, tietokoneelta ja mobiililaitteilta. Lukija saa sivuston kautta seurattavakseen 300 mukaan kutsuttua laadukasta blogia, jotka tarjoavat inspiraatiota ja ideoita muodin, kauneuden, ruoan, sisustuksen ja lifestylen maailmasta. Bloggaajalle Inspiration avaa tilaisuuden päästä esille Suomen johtavalla blogisivustolla ja löytää uusia lukijoita.

sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Hiusblogille tulossa lisää näkyvyyttä

Heipsan kaikki upeiden hiusten ystävät!

Nyt on sellainen tilanne että Tukka hyvin, kaikki hyvin -blogi on solminut yhteistyösopimuksen erään merkittävän tahon kanssa. Kerron sitten tarkemmin kun yhteistyö astuu voimaan käytännössä. Olen alkanut psyykata itseäni siihen suuntaan, että postauksia on alettava lähitulevaisuudessa suoltamaan rivakkaan tahtiin. Eli parhaassa tapauksessa lukijoita odottaa kukkeat ajat. :)


Hiusartikkeli nro 23 on julkaistu

Tähän artikkeliin olen koonnut haastattelujen pohjalta kivoja jokanaisen hiustuotteita.
http://indiedays.com/muoti/asiantuntijat-kertovat-jokanaisen-hiustuotteet/