perjantai 10. toukokuuta 2013

Nahkahame pitsillä

Sarjassamme jänskät poseeraukset. :)

Päivän lookki

Hiukset: Muotoilin latvoja ghd-suoristusraudoilla. Oikealle sivulle pistin rennon lyhyen jakauksen. Päälliosaa tupeerasin kevyesti. Viimeistelin hiustyylin lakalla.

Paita: Juva - Finland /Wimple, 2nd Hand, n. 5 €.

Nahkaliivi: 2nd Hand, n. 3 €.

Nahkahame: 2nd Hand, n 25-30 €.

Korkkarit: Nine West, Macy´s tavaratalon alennusmyynnistä n. 12 €.

Sukkikset: No comments.

Rannekkeet: Piikkiset torilta tingaten, en muista hintaa. Järeä kaveri 2nd Hand, n. 3 €

Hopeasormus: Lapponian Puro täydellä hinnalla.

Kuvat: Perttu Torvinen, linkki kuvaajan sivuille.


Vaatekaapin pitkäikäiset hankinnat rulettavat!

Pyrin ostamaan mahdollisimman laadukkaita ja pitkäikäisiä tuotteita ja tietenkin mahdollisimman huokeaan hintaan. Sukkiksia lukuunottamatta kaikki kuvassa päälläni oleva tulee pysymään käyttökuntoisina koko elämäni ajan. Eri asia on tietenkin, että haluanko pukeutua samoihin releihin vielä elämäni ehtoopuolella. :) Mutta voin siis halutessani lahjoittaa tai myydä ne, eikä minun tarvitse olla sellainen individuaali, joka dumppaa yhden pesun kestävät nyppynöyhtävaatteensa roskikseen. 

Id-hiusartikkelini nro 29 on julkaistu!

Heips!

Laadin Indiedaysille artikkelin nimeltä "Näyttävät nutturat". Jos haluatte vinkkejä muotinutturoiden tekemiseen niin käykääpä tsekkaamassa se.

torstai 2. toukokuuta 2013

Hiusblogi 3v


Kolme blogivuotta, eikä suotta

Tämä päivä on kyllä nostattanut tunteet pintaan. Olen vääntänyt kättä vaikean sairauden kanssa viimeiset noin 4,5 vuotta. Terveyteni alkaa olla jo varsin mukavalla tasolla. Sitten kun jalkani ovat tukevasti ns normaalin elämän maaperällä niin voin painokkaasti ylistää sitä miten sairasteluaika oli myös suuri siunaus. Ja sitä se kyllä olikin. Mutta nyt kun jalkani ovat vielä kuralammikossa, ja uusi elämä pitäisi pykäistä kasaan niin, voin vain sanoa että viime vuodet ovat olleet melkoista lihamyllytystä. Olen iloinen että minä selvisin ja olen iloinen, että sain kiskottua blogiani mukanani kohti parempia aikoja. Joten kyllä, olen ylpeä siitä että blogin mami on sitkeä sissi ja että blogi on edennyt kuluneen blogivuoden aikana lähemmäs sitä pistettä minne haluan sen nousevan.

Katsaus kolmannen blogivuoden antiin:

1. Indiedays Inspiration

Oli aivan huippujuttu tulla kutsutuksi mukaan mahtavaan blogiyhteisöön. Indiedays Inspiration näki päivänvalon 29.10.2012. Odotan innolla mitä kaikkea kivaa tämä yhteistyökuvio tuo tullessaan. Tähän mennessä en ole jaksanut ottaa kovinkaan paljoa iloa irti Indiedays Inspirationista, mutta asiaan tullee muutos lähiaikoina. Mutta se on tietysti ollut mukavaa saada lisää näkyvyyttä ja lukijoita.

2. Oma kuvaaja

Kaverini kaveri Perttu Torvinen on ottanut minusta blogikuvia kolme kertaa. Olen kiitollinen että Pertun myötä blogikuvien taso on noussut, mikäs sen mukavampaa! Ja minä olen voinut keskittyä enempi itseni puleeraamiseen, ennenhän olen ottanut suurimman osan blogikuvistani itse. Toivon että Perttu kokee jatkossakin yhteistyömme mielekkääksi ja haluaa kuvata minua mahdollisimman monta kertaa.

3. Eka lookbook -postaus

Indiedays Inspirationin myötä avautui myös mahdollisuus postailla tasokkaita kokovartalokuvia omasta pukeutumistyylistä lookbookkiin. Ehdin julkaista yhden otoksen ennen blogisynttäreitä. Kuva oli Pertun ottama, kuinkas muutenkaan! :)

4. Ekat blogituohet

Summa ei ollut kovin iso, mutta luonnollisesti olen iloinen, että harrastuksestani on alkanut tulemaan hieman karkkirahaa.

5. Sisältö

Omasta elämästä tuli kerrottua enemmän kuin aikaisempina vuosina, myös videoiden välityksellä. Hiusasioitakin kävin läpi, mutta anti jäi aika laihaksi siihen verrattuna mitä olin toivonut. Mutta ei se mitään, tärkeintä oli pitää blogi hengissä ja sen onnistuin tekemään.

Kiitokset

Isot kiitokset kaikille jotka ovat tukeneet minua vaikeina aikoina ja jotka ovat jakaneet hyvät hetket kanssani! Kiitos kaikille jotka ovat olleet mukana blogin sisällön tuottamisessa, kiitos mallit, kiitos kuvaajat! Kiitos lukijat!

Ajatuksia alkavasta neljännestä blogivuodesta:

Bloggaaminen tulee varmastikin olemaan helpompaa kun sairastelun tuoma varjo katoaa. Tuntuu kivalta ajatella että tekisi blogia hyvällä draivilla eikä vain sinnittelisi postauksesta toiseen. Niin kuin tuli mainittua niin edessä on uuden elämän pykääminen. Onneksi on tämä blogi tässä olemassa ja ihan hyvässä vaiheessa. Ajattelinkin sairastelujeni keskellä, että blogi olisi sitten sellainen tosi hyvä juttu elämässäni sitten kun terveys on hyvä, jotain mikä veisi minua eteenpäin. Eipä sitten muuta kuin: Tukka hyvin, kaikki hyvin!