lauantai 29. kesäkuuta 2013

Nähdään huomenna Indietorilla!

Heips kaikki!

Muistutan vielä huomisesta Indietorista Hietaniemen torilla. Olen itse paikalla tekemässä ilmaisia pikakampauksia klo 10.00-16.00. Tässä parhaillaan pakkaan kamoja. Yritän olla ottamatta mukaan mitään megakassia, mutta katsotaan miten käy. :) Kannattaa muuten heti tulla kymmeneltä kammattavaksi, sitä ei tiedä millainen hulina loppupäivästä jo on. Siis ihan sillä vaan, että yksi lapsuuteni pettymyksistä oli se kun en päässyt kampaajan operoitavaksi vastaavassa tilanteessa. Eli iskekää siis heti kimppuun kuin sika limppuun. :) Mitähän sitä vielä pitäisi sanoa? No sellainen minipaljastus, että olen aikonut huomenna laittaa omien hiusten lomaan pisimmät klipsipidenteeni. Ja koko komeuden pistän ponnarille. Että sillain. :) Huomiseen!



keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Indietorilla nähdään!

Ensi sunnuntaina eli 30.6 on Helsingissä Hietalahden torilla Indietori. Toisin kuin muut bloggarit, en myy vaatekaappini sylkäisemiä herkkupaloja. Olen paikalla tekemässä ihania ilmaisia pikakampauksia halukkaille. Otan hiusviimeistelyistä kuvia ja julkaisen niitä blogissani. Aloitan klo 10.00 ja lopetan 16.00. Tulkaa siis sankoin joukoin operoitaviksi ja muutenkin jutulle. Olen Indietorilla teitä varten. Jos haluatte jotain kysellä etukäteen niin pistäkääpä viestiä kommenttiboxiin.

Ja sitten lisää mainosta. :)

Hietalahden torilla 30.6 klo 10.00-18.00:

- Suomen suurin bloggaajien muotikirppis.
- Fashion & Design Market.
- Syömistä ja juomista.
- 3 dj:tä ja live-esiintyjä.
- Levykirppis.

Tarkempia tietoja täältä.

Huom! Indietori on osa kolmipäiväistä Bassline Festivalia, johon kuuluu la 29.6 Sinebrychoffin puistossa järjestettävä ilmaiskonsertti. Näet esiintyjät tapahtuman Facebook-sivuilta.


tiistai 25. kesäkuuta 2013

Id-hiusartikkelini nro 30 on julkaistu!

Laadin Indiedaysille artikkelin nimeltä Ihanat lyhyet hiukset. Käykääpähän tsekkaamassa kivoja lyhyiden hiusten leikkauksia ja viimeistelyjä.

sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Ei pöllömpi asukokonaisuus


Kuva otettu 27.4.2013

Päivän lookki

Hiukset: Sivujakaus ja latvaa vähän käännelty muotoiluraudalla.

Kommentti: No siis, nättiä nopsasti. Sitä periaatetta sovellan hyvin usein.

Pöllösomisteinen collegeyläosa: Nümph, 2nd Hand, 10 €.

Kommentti: Harvemmin ostan kirppareilta mitään yli kympin releitä. Mutta hintaa ei kandee liikaa tapittaa, tärkeintä on se että uusi vaatekaapin asukki tulee ahkeraan käyttöön. Ja totisesti niin pöllöpaita on nähnyt päivänvaloa monena monituisena päivänä.

Alupaita: Vero Moda, 2nd Hand, 2nd Hand, 3 €. 

Kommentti: Olen tykästynyt käyttämään piukeita alupaitoja. Sellaisen voi lyödä lähes minkä asun alle tahansa. Pelkään että sorrun tulevaisuudessa käyttämään kulahtaneita alupaitoja, sillä sieluni silmin varmastikin haluan nähdä ne nuoruuden loistossaan.

Farkkuleggarit: H & M, kamujen "ota tai jätä" -hyllyltä.

Kommentti: Viimeisimmässä päiväsäiliössäni meillä oli käytössä "saa ottaa" - piste. Sitä jäin kyllä kaipaamaan. Voi kuinka monet jonkun muun hylkäämät ihanaiset vaateparret kannoinkaan kotiin! Ou jee!

Sporttikorkkarit: Fuel, Miamista, n. 12 €.

Kommentti: Kaikista kengistäni nämä kaunokaiset ovat keränneet eniten kehuja. Juttu on niin että en ole voinut ulkoiluttaa sporttikorkkareita ilman että joku tulee ihailemaan niitä. Ja upeathan ne ovatkin! Niillä on miellyttävä kävellä, ne ovat värikkäät ja leikkisät. Vau!

Kuvat: Perttu Torvinen, linkki kuvaajan sivuille.