torstai 19. elokuuta 2010

Suoristusrauta eli muotoilurauta on taikasauva

Suoristusrauta eli muotoilurauta on taivaan lahja niin meille parturi-kampaajille kuin teille muille kuolevaisille. Olen koonnut teille 15 esimerkkikuvaa suokkareiden mahdollistamista hiusstailauksista. Kuvat ovat vuosilta 2008-2010 ja kaikissa esiinnyn minä itse. Hiusten väri, pituus ja leikkausmalli vaihtelevat. Pitkähiuskuvissa minulla on klipsupidenteet (beige, blondi, munakoiso).

Suoristusraudat kuuluvat jokanaisen kampauspöydälle. Ne hoitelevat helposti ja nopeasti kaikenlaiset hiukset. Pitkät, puolipitkät, lyhyet, paksut, ohuet, suorat ja kiharat hiukset kuin myös omat hiuksesi ja aitohiuslisät saavat muotoiluraudoilla kauniin ja kestävän viimeistelyn.

Suoristusraudoilla saat löysää ja napakkaa sekä pientä ja isoa kiharaa tai lainetta. Voit luoda tekemällä tehdyn näköisiä tai luonnonkiharaa / lainetta vastaavia lopputuloksia. Saat myös korkkiruuvit tai glamour-kiharat 50-luvun henkisesti. Voit suoristaa kaikki hiukset supersuoriksi tai kääntää vain latvat sisään tai ulos. Yksi vaihtoehto pitkässä tukassa on, että käsittelee vain latvat.

Tarvittaessa voit tehdä kampauksen pohjatyöt muotoiluraudalla. Eli rakentaa raudoilla muotoilluista hiuksista kampauksen, jonka kiinnität vaikka pinneillä. Huomaa että pelkkä kevyt sipaisu raudoilla tyvestä latvaan saa hiusten pintarakenteen mielenkiintoiseksi ja käyttökelpoiseksi kampauspohjana. Pintarakenne voi siis olla suora tai kihara tai jotain siltä väliltä.

Tämän päivän julkaisun ydin on osoittaa suoristusrautojen lukuisat käyttömahdollisuudet. Jatkossa tulen kertomaan miten muotoilurautoja käytetään. Jokainen joka tutustuu suokkareiden käyttöön tulee yllättymään iloisesti siitä miten helppoa tunarinkin on onnistua kunnon työvälineellä.






1. Glamour-kiharat / laineet




2. Rento laine



3. Yllättävä jakaus yhdistettynä puolirentoon luukkiin



4. Rento ja luonnollinen




5. Rento ja luonnollinen



6. Osa auki, osa kiinni



7. Kaikki kiinni




8. Osa auki, osa kiinni




9. Osa auki, osa kiinni



10. Päällä tupeerausosio yhdistettynä kiharrettuihin pituuksiin ja latvoihin



11. Päällä tupeerausosio yhdistettynä kevyesti muotoiltuun latvaan



12. Korkkiruuvit latvoissa



13. Kiharapilvi latvoissa



14. Laiskat laineet



15. Rento, luonnollinen ja kuohkea

2 kommenttia:

  1. Odotan innolla suoristus- tai siis muotoilurauta-artikkelia! Olen harkinnut (laitteesta innostuneen kaverin suosittelusta) sellaisen ostamista viimeiset... kahdeksan kuukautta, mutta en ole vieläkään selvinnyt edes kauppaan asti katsomaan, mitä on tarjolla.

    VastaaPoista
  2. Kiitos viestistäsi Outi! On aina mukava kirjoittaa sellaisista aiheista jotka kiinnostavat tukkablogini lukijoita. Ja on hienoa tietää etukäteen, että jotain artikkelia erityisesti odotetaan. :)

    Koitan saada artikkelin lähiaikoina työstettyä niin sinäkin tulet olemaan taas yhden askeleen lähempänä unelmien hiustyövälinettä. :)

    VastaaPoista