torstai 9. joulukuuta 2010

Rakastu hiustuotteisiin: Hopeashampoo, L'Oreal Professionnel




Silver Shampoo, Serie Expert, L'Oreal Professionnel


Hopeashampoo on tarkoitettu vaalennetuille, raidoitetuille ja harmaille hiuksille. Se poistaa keltaisuutta, kirkastaa hiusten värin ja tekee hiuksista kiiltävät ja pehmeät. 

Vaalennetut hiukset kellastuvat helposti ajan mittaan. Hopeashampoon sisältämät violetit väripigmentit tasapainottavat hiusten sävyn epäpuhtauksia.

Harmaiden / valkoisten hiusten väri saattaa samentua tai kellastua. Hopeashampoo taittaa ei-toivottuja vivahteita.


Vivin kommentit: Kurjaahan se on. Kylmät värjätyt, vaalennetut ja valkaistut sävyt muuttuvat helposti lämpimän kellertäviksi. Esimerkiksi puhtaan vaalea raidoitus tai pääsävy hiipii hiljakseen keltsiin suuntaan. Kyse on yleismaailmallisesta ja ikiaikaisesta kirosta. Ei-toivottu keltaisuus puskee läpi, se vain on niin. 

Hyvä uutinen on että keltaisuutta / ylimääräistä lämpöä saa taitettua pois mm hopeashampoolla. Pesu ja taitto samassa, mikäs sen mukavampaa! Pese joko normaalisti tai anna vaikuttaa esim 5 min. Eräs keltsikammoinen asiakkaani kertoi pitävänsä hopeashampoota 30 min / pesukerta. Tyveä ja pituuksia huokoisempi latva näytti turhankin kylmältä. Tarinan opetus on: Hopeashampoo on hyvä lämmön taittaja, mutta älä innostu liikaa.

Sitten on ne mummelit, joiden harmaat / valkoiset kutrit imaisevat sameutta / keltaisuutta esim pesuvedestä. Eikun hopeashampoota kehiin!

Jotkut luonnonblonditkin käyttävät hopeashampoota. Käsittelemätön hius on kylläkin monasti niin ehjäpintainen, ettei silver shampoon käytöstä ole juuri mitään hyötyä. 

Ja tässä muistaissani sanon vielä että voit huoletta käyttää hopeashampoota jos sinulla on tummanko tukka ja blondiraidat. Silver shampoon taittava vaikutus näkyy raidoissa, tumma pääsävy elää omaa elämäänsä.

Ps. Hopeashampoissa on eroja niin taittotehon kuin hinnan suhteen. Lorkun silveri on pitkäaikainen suosikkini.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti