sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Lookkini Inspiration Blog Awards -juhlassa


Päivän lookki

Mekko: Teetetty Jenna Törmäsellä. Malli suunniteltu yhteistyössä ideoideni ja mieltymysteni pohjalta. Mekkokangas löytyi jo kesällä Eurokankaasta. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä kun katseeni osui tuohon värikkääseen digiprinttikankaaseen. Päätin että siitä tulee minulle vielä jotain hemaisevaa. Ja niin kävi, jeah! :)

Kosmos -Korut: Lainattu Kalevala Korulta Bloggers´ Inspiration Day -päivätapahtumassa. Rakastinko lainahelyjäni? Rakastin, rakastin, rakastin! :) Niiden ainut huono puoli oli se että ne piti palauttaa. :(

Kengät: Lainattu suutariopettajaltani Anna Koljanderilta. Ne ovat hänen itsensä suunnittelemat ja tekemät. Olin ihan muikeana siitä miten hyvin kengät mätsäsivät mekkoon. Eikä yhtään haitannut vaikkei niissä ollut korkeita korkoja. 

Käsilaukku: Löytyi  Fidasta päivää ennen juhlia.

Kuva: Pauli Siuruainen / Olympus Suomi



Kuvat: Kalevala Korun nettisivuilta.


Tässä kuva meikistäni kun se oli vielä freesi, tai siis tämä on ainut selkeä kuva sotamaalauksestani ylipäätään. :) Kuvassa kampaus on vielä puolitiessä ja harteilla on ekana käteen osunut vaatekappale. Korviskin näkyy parhaiten tässä ennen juhlia nappaamassani otoksessa. Sellaista se elämä on. :)

6 kommenttia:

  1. Herranjestas miten kau-nis kokonaisuus! :) Kerta kaikkiaan aivan ihana! Vitsit, kun osaisin itse tehdä edes simppeleitä vaatteita niin voisi leikitellä tuollaisilla printtikankailla enemmänkin. Markkinoilla olevat kun eivät minua miellytä, kangaskaupasta voisi ostaa jotain vähän erikoisempaa :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon kehuista, lämmittivät mieltäni isosti! :) Vinkkinä voisin sanoa, että kannattaa hakeutua esim kansalaisopiston ompelukurssille. Postaukseni mekon perusta on juurikin kansalaisopiston kaavakurssilla omilla mitoillani tekemät kaavat. Kun kaavat ovat passelit niin niiden avulla voit surrautella jos jonkinmoisia digiprinttiunelmia. :)

    VastaaPoista
  3. aivan upea tämä mekkosi oli kyllä, HUHH! Mikä kaunotar!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon mukavista sanoistasi Enni, arvostan! Id-juhlalookkien virittäminen mahdollisimman ihaniksi on mielipuuhaani. On ilo kuulla, etten ole ainoa joka lämpeää lopputuloksille. :)

      Poista
  4. No voi, en pysty liittyä lukijaksi! Jokin mättää tuossa nyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :( Bloggeriako kokeilit? Olisiko ollut hetkellinen häiriö, en tiedä. Ehkäpä seuraava yrityskerta on suosiollisempi, toivon.

      Poista