tiistai 9. marraskuuta 2010

Rakastu hiustuotteisiin: Small Talk on muotoiluvoide (Bed Head / Tigi)


Small Talk / Bed Head / Tigi
200ml

3-in-1 Tuuheuttaa, Elvyttää ja Muotoilee
 OMINAISUUDET:

Ilme: Täyteläiset ja elinvoimaiset hiukset
Hiustyyppi: Kaikki pituudet ja rakenteet
Pito: Kevyestä keskivahvaan
Tuoksu: Mustikka
Erityispiirteet: Antaa massaa, muotoa, pitoa ja tuuheutta. Erottelee ja energisoi. Kosteuttaa ja kontrolloi sähköisyyttä.
Käyttö: Levitä tuote ensin käsiin. Vie muotoiluvoide märkiin tai kuiviin hiuksiin ja muotoile.

Vivin kommentit:

Small Talk on ollut kestosuosikkini jo kuutisen vuotta. Pidän hiustuotteista joissa on useita ominaisuuksia. Small Talk tuuheuttaa, elvyttää ja muotoilee. Se on voidemainen koostumukseltaan ja tuotetta pumpataan mustikkaa muistuttavasta annostelijasta. Tuoksu on karkkimaisen mustikkainen, ihana! Hajuvesiä tai muita voimakkaita tuoksuja ei kannata käyttää yhtaikaa. Small Talk on tavallaan 4-in-1 tuote koska se toimittaa myös parfyymin virkaa. Joskus laappaisen sitä vain vaatteisiini enkä lainkaan tukkaan. :)

Hiukseni ovat luonnostaan hyvin latteat, päänahkaa lipovat ja liukkaat. Yksittäinen hius on hyvin ohut, mutta määrällisesti näitä silkkijouhia on paljon. Tukkani on siis paksu. Small Talk ei rasvoita hiusta yhtään ja tuotteen riittoisuus hämmästyttää aina. Mahtavinta on kun saa isot tulokset pienellä vaivalla.

Jotkut föönaavat hiuksiinsa volyymia, mutta Small Talk lisää tuuheutta huomattavasti helpommin + nopeammin ja lopputuloskin on kestävämpi. Tarkoitan nyt erityisesti luonnostaan ohuita ja latteita hiuksia. En tietenkään väitä, että muotoiluvoide voisi yksistään kilpailla hiussalongissa tehdyn volyymiföönauksen kanssa. Kuluttajan kannalta on kuitenkin suuri ilouutinen että hän voi puutteellisin taitoineen onnistua tuuhentavan loistotuotteen kanssa joka kerta.

Tykkään laittaa Small Talkin kuiviin hiuksiin. Tokihan sitä voisi käyttää myös föönauksen pohjalla. On tärkeää levittää tuote ensin käsiin ja viedä vasta sitten hiuksiin. Lopuksi harjailen hiukset kauttaaltaan. Hiukseni ovat välittömästi tuuheamman näköiset ja tuntuiset. Niitä on helppo käsitellä koska ne eivät ole enää liukkaat. Yleensä jätän hiukset auki. Voisin myös tehdä pikakampauksen. Esimerkiksi nuttura on helppo rakentaa hiukseen joka ei ole liukas ja jossa on volyymia. Kampauksen kestokin paranee kun pohjalla on hyvä tuote.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti