keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Helmiä kutreilla


Vähänks helmee!

Vähänks helmee pistää helmiä kutreille! :) Voisi ajatella että helmikoristeet ovat vain morsiammien juttu. Kyllä niitä voi muutkin käyttää. Hiuksia ei ole pakko päällystää helmimerellä. Muutama yksittäinen helmi sijoitettuina tarkkaan valituille kohdille tekee jo asiaa. Helmistä tehdyt hiussoljetkin ovat kivoja.


Ekassa kuvassa minulla on puolet hiuksista kiinni ja puolet auki. Asettelin helmikoristeet kauniiseen muodostelmaan lakalla kevyesti tärkättyyn tukkaan. Tokaa kuvaa varten laitoin aukinaiset hiukset nutturalle. Molemmat versiot toimii!


Tein helmikoristeet omilla pikku kätösilläni. Purin helmet vanhasta paidasta. Suoristin hengettömiä sen verran että niihin pystyi pujottamaan yhden helmen. Sitten palautin hengettömien muodon alkuperäiseksi. 

Helmikoriste on helppo kiinnittää hiuksiin. Hengettömän "jalat" upotetaan tukkaan, helmi jää koristamaan kauniisti hiusten pintaa.

Huom! Helmikoriste todennäköisesti valuu aukinaisissa hiuksissa. Helmikoriste on siis parasta sijoittaa paikalleen kiinnitettyihin rakenteisiin.

2 kommenttia:

  1. Oi kun ovat nättejä! Kiva että pienelläkin vaivalla saa jotain mukavaa väkerrettyä :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon Ano klo 22.01!

    Ihan totta, vähälläkin vaivalla voi saada jotain kivaa aikaiseksi. Eiku askartelemaan! :)

    VastaaPoista