torstai 24. maaliskuuta 2011

Kampausmallihaku: Lyhyet, Puolipitkät ja Pitkät hiukset

Terve taas!

Olen siis parturi-kampaaja. Olen järjestämässä uutta Kampaus & Kuvaus -päivää täällä Tampereen keskustassa. Mahdollisia päiviä ovat la 26.3, su 27.3, la 2.4 ja su 3.4. Työskentelyaikani on noin 9.00 - 21.00. Yhtä mallia tarvitsen  3 - 4h.

Buukkaan ensisijaisesti viime hakuun vastanneita malleja. Mutta uudet hyvät mallit ovat aina tervetulleita. Tarvitsen etenkin puolipitkiä ja lyhyitä hiuksia, koska niiden omistajia on tällä hetkellä suppeasti hiusmallipankissani. Ikähaarukka on noin 15 - 30v, ikä ei kuitenkaan ole este, jos hiukset ovat tarpeisiini sopivat.

Teen siis malleille  kampauksia ja otan kuvat. Käytän otoksia ainakin täällä blogissani ja yhteistyökumppanin sivustoilla. Kannattaa lukea läpi edellinen hakuni, siitä selviää lisää yksityiskohtia.

Minulle voi lähettää kuvan, jossa näkyy kasvot ja hiukset. Mainitse myös mitkä päivät ja ajankohdat ovat sinulle sopivia. Vaikkei tällä kertaa tulisi valituksi niin seuraavalla kerralla voi onnistaa. Tulen kuitenkin tekemään näitä K & K -päiviä säännöllisesti. Valitettavasti olen aika kiireinen ja otan yhteyttä lähinnä silloin kun olen jo valmis buukkaamaan mallin. Hiljaisuus ei siis välttämättä tarkoita sitä ettenkö olisi kiinnostunut. Ja muistakaa: arvostan  kovasti apuanne! Teidän ansiostanne tukkablogissa saadaan nähdä kaikenkarvaisia immeisiä. :)

Aurinkoa,

Vivi

vivi.wallenius@gmail.com

Ps. Julkaisen lähiaikoina täällä blogissa kampausmallin muistilistan. Eli listaan asioita jotka helpottavat yhteistyötä ja auttavat saamaan aikaan mahdollisimman hyvät kuvat. Koitan aina parantaa blogin tasoa. Saanen lähiaikoina kunnon järkkärin käyttööni niin kuvien laatu tulee paranemaan nykytasosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti