maanantai 28. helmikuuta 2011

1 ponnari + 4 reunahapsutettua pikkulettiä


Ohjeet

1. Tee ponnari.

2. Jaa ponnari neljään yhtä paksuun osioon.

3. Klipsaa kolme osiota pois tieltä. Voit myös keihästää ne hengettömien avulla pohjahiuksiin. Näin saat työskentelytilaa, eivätkä osiot pääse vahingoissa sekoittumaan toisiinsa.

4. Tee jokaisesta osiosta oma reunahapsutettu pikkulettinsä. Letitä kuin tekisit tavallista lettiä. Sinun tulee kuitenkin epätasaisen tasaisin välimatkoin tiputtaa hiusnippuja pois kyydistä. 

Eli letitä normaalisti muutaman sentin matka ja erottele sitten vasemman tai oikean pääosion kyljestä pieni hiusnippu. Tämä nippu jää roikkumaan oman onnensa varaan. Letitä taas muutama sentti ja erottele oikeasta tai vasemmasta pääosiosta yhtä paksu hiusnippu kuin hetki aiemmin. Anna sen jäädä roikkumaan oman onnensa varaan. Jatka näin kunnes materiaali loppuu tai kunnes olet tyytyväinen.

Vinkki: Voit erotella reunahapsut pelkästään pikkuletin oikealle tai vasemmalle puolelle. Voit myös tehdä kuin minä eli hapsuttaa molempia puolia suunnilleen vuorotellen.

5. Latvaan on hyvä jättää letittämätöntä mittaa, koska se näyttää kivalta ja yhtenevältä hapsujen kanssa. Käytä kiinnittämiseen pieniä hiuslenksuja.

Vinkki: Oikomishoidossa käytettävät läpinäkyvät ja supervenyvät minikumilenksut soveltuvat hyvin pikkulettien latvan kiinnittämiseen. (Tosin kumilenksujen käyttöä hiuksissa tulisi yleensä välttää.)


6. Tadaa, valmis! Voit vielä halutessasi kuljettaa hapsut vahaisten käsiesi läpi. Saat piikikkäämmän lopputuloksen.

Ps. Reunahapsutettuja pikkulettejä voi tehdä enemmän tai vähemmän kuin neljä. Kokeile mikä näyttää hyvältä sinun hiuksissasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti