keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Ponnarin käänteinen kiepsautus luo ponnekkaan ponnarin


Ohjeet

1. Palauta mieleesi ponnarin kiepsautus tekniikka. Linkkiin johtavan blogiartikkelin kiepsautus on täsmälleen sama kuin tämän postauksen. Ainut ero on se että tällä kertaa harrastetaan käänteistä ajattelua. Suhtaudu niskaan otsana ja otsaan niskana niin tämän päivän hiusvinkin salaisuus avautuu helposti.

Tukiponnarin sijoituskohdan voit valita itse. Valmiin ponskun hiuslenksua kannattaa vetää sentti pari taakse päin, näin saat työskentelytilaa kiepsautustyövälineellle. Kuvassa tätä virkaa toimittaa kameran akkulaturin johto. Kekseliäisyys kunniaan!

2. Työnnä johdon silmukkapää ponnarityven takusen läpi suuntana ylhäältä alas. Laita ponnarinippu silmukan sisään. Tsiigaa kuvaa.


3. Vedä johto takaisin sinne mistä se tulikin. Ponnarinippu tulee samoissa kyydeissä. Huomaa myös kuinka antamasi löysät kiristyvät uudelleen.


4. Ponnarinippu asettuu luontaisesti kuvan mukaisesti. On aivan uskomatonta miten volyymikkaasti hiukset ponnahtavat kauniiseen kaarevaan muotoon. Voisi luulla että tällaisen lopputuloksen saa vain tupeeraamalla. 

Hiukset voi jättää näinkin eli ponnekkaalle ponnarille. Tämä hiusniksi toimii kaikissa pituuksissa. Huomisessa postauksessa opastan miten ponnekkaasta ponnarista tehdään hetkessä juhlakampaus.

Ps. Kiitos Sanna H:lle, joka opetti minulle tämän hiusvinkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti