lauantai 26. helmikuuta 2011

Eilisen glamour-kiharat ovat tämän päivän laineet

Glamour-kihara muotoon kammatut sormikiharat.
Monen päivän ilo yhdestä rullauksesta

Moni ajattelee ettei hiusten sormikiharoille tai rullille pistäminen ole tätä päivää. On niin paljon työvälineitä ja niksejä joita hyödyntäen hiukset saa nopeasti kondikseen. Rullien asettelu ja kuivattaminen saatetaan kokea työlääksi, hankalaksi ja aikaa vieväksi. 

Fakta on kuitenkin se, että rullailu on hiusystävällisempää kuin kuumalaitteiden käyttö. Itselle soveltuvat rullat ja / tai rullaustekniikka eivät ole hyvien yöunien tiellä. Kestoltaankin huoneilmassa kuivatettu kihara pesee pikakiharan. Ja kun rullaustekniikka on hallussa, ei rullailuun uppoa paljoa aikaa. Kaiken kukkuraksi samoilla rullauksilla voi kirmata useamman päivän. 

Ylemmässä kuvassa minulla on timmit glamour-kiharat. Alemmassa kuvassa on seuraavan päivän versio. Jakaus on vaihtanut puolta ja kiharat ovat löystyneet laineiksi. Yksi rullaus ja kahden tai useamman päivän ilo! Kolmantena päivänä voi sipaista hiukset vaikka löysälle nutturalle. Mikäli rasvaisuus ei vaivaa ei ole mitään estettä eikö voisi polkaista lisäpäiviä samoilla pohjatöillä. 

Yön yli nukkuneet glamour-kiharat ovat muuttuneet laineiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti