tiistai 28. syyskuuta 2010

Kaksoiskierteet


Opetellaanpa kaksoiskierteiden teko. On taas niin helppo ja näyttävä hiusstailaus! 1. Tee niskaponnari aukikampausharjaa apuna käyttäen. Jos et tiedä mitä aukikampausharja tarkoittaa klikkaa tästä 2. Jaa ponnarihäntä kahteen yhtä suureen osioon. 3. Kierrä molempia osioita samaan suuntaan kuvan mukaisesti. 4. Tyvestä lähes latvaan asti kierretyt osiot kierretään lopuksi toistensa ympäri muutaman kerran. Kieppukokonaisuus kiinnitetään hiuslenksulla läheltä latvaa. 5. Kun päästät irti kieppukokonaisuudesta, se kieputtuu automaattisesti lopulliseen muotoonsa.



Tadaa, valmista tuli!

Ps. Kaksoiskierteitä voi tehdä samaan ponnarihäntään useampiakin. Niin ja ponnarin ei tarvitse lähteä niskasta. Sen voi kiinnittää myös esimerkiksi keskitakaraivolle tai keskipäälaelle.

6 kommenttia:

  1. jes vihdoin löysin ohjeen tähän ja ihan sattumalta! pienestä asti aina mietiskelly että miten noi oikein pysyy ;D kiitti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olepas hyvä, hienoa että pitkäaikainen pohdinta on päättynyt vastauksen löytymiseen. :)

      Poista
  2. mööh miksen onnistu tässä? :( Tein ponskun takaraivoon ja jaoin kahteen osaan ja kieputtelin kummatkin osat mutta kun laitoin ne yhteen yhdeksi ponnariksi niin ei ne siis kieputtuneet vaan niistä tuli kaksi suoraa pötköä eikä pienintäkään kieputuksen merkkiä näkyvissä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Pirrepony!

      Muistitko kiertää ne kieputetut kaksi osiota muutaman kerran toistensa ympärille? Jos sitä vaihetta ei tee, niin projekti ei onnistu. Ajattelin jossain vaiheessa jos saisin aikaiseksi aiheesta opetusvideon, mutta tuota kokeilepa vielä ja tule kysymään jos tarvitset lisäneuvoja. Kiitos kysymyksestä ja hyviä hiushetkiä sinulle! :)

      Poista