sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Voita latteus - 17 tapaa saada isompi tukka, osa 2/2

17 tapaa saada isompi tukka, osa 1/2


B. Pitkäkestoiset tavat:

12. Permis, pehmennys tai tyvikohotus. Kihara ja laine asettuvat stailaamattakin suoraa hiusta kuohkeammin. Tyvikohotusta en ole suositellut muistaakseni kenellekään, sillä sen antama tuki kestää lyhyessä tukassa vain noin 2-4 vk. Parempi käyttää megarullia ja tehdä vaikka pehmennys. Lopputuloksesta on iloa pidemmäksi aikaa.

13. Valkaisu tai värjäys kokonaan tai raidoittain. Hiukset muuttuvat yleensä hallittavampaan suuntaan. Esimerkiksi valkaisu kuivattaa hiusta sen verran että se muuttuu platkusta jäntevämmäksi ja hitaammin rasvoittuvaksi. Värikäsittely ei välttämättä poista tai oleellisesti vähennä latteutta. Saat kuitenkin eloa ja väri-iloa hiuksiisi.

14. Mallin leikkaus ja / tai latvan keventäminen. Kyllä, sanokaa joukolla kyllä! Muotoon leikattu ja / tai kevennetty tukka on parhaimmillaan stailaus itsessään. Hyvin harkittu leikkaus auttaa sinua valtavasti hiusten muotoilussa. Hiuskuontalosi asettuu kauniisti lähes itsestään. 

15. Rastat. Rastat voi tehdä: 1. Pelkästä omasta hiuksesta 2. Rastoittamalla omaa ja lisähiusta yhteen 3. Jemmaamalla omaa tukkaa valmiin onton rastapumpulan sisään.

1. ja 2. vaihtoehdoissa rastoitettu hius ei enää suoraa päivää näe. Valmiit ontot rastapumpulat ovat siitä hyviä, että niiden sisällä ei oma tukka vahingoitu. Kun pumpulat poistaa, jäljelle jää oma avonainen tukka.

16. Kiinteät pikkuletit omasta ja kuituhiuksesta. Päänahan myötäiset pikkuletit erilaisina variaatioina ovat ilo silmälle, kunhan päänmuotosi pelittää yhteen lookin kanssa. Kokopään ulkonevat pikkuletit voivat näyttää kivalta vaikkapa yhdistettynä vapaana olevaan otsikseen. Ehkä haluat kaikki hiuksesi pikkuletteihin. Pidä huolta että päälaki on tykitetty täyteen pikkulettejä niin vieri viereen kuin mahdollista. Näyttää tyhmältä jos päässäsi on tsiljoona pikkulettiä, mutta päälakesi hiuspohja on selkeästi näkyvissä. Ihan kuin olisit paikallisesti kaljuuntunut.

17. Kiinteä pidennys tai tuuhennus. Tuuhennus ei pidennä omaa tukkaa, mutta pidennys tuo lisäpituuden ohessa tuuheutta. Sinettipidennys, teippipidennys tai ommeltu pidennys ovat hyviä vaihtoehtoja isompaa tukkaa kaipaavalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti