maanantai 6. elokuuta 2012

Hiusartikkeli nro 22 julkaistu indiedays.comissa

Tänään tuli uunista ulos uusin artikkelini nimeltään: Näin laitat tukan nätiksi vartissa. Kyllä, hiukset on mahdollista sipaista menokuntoon hetkessä. :)

4 kommenttia:

  1. Teeshän joku kerta juttu, minkälaiseen kampaukseen ym menee vaikka puol h tai 45min, koska siis mä en ole koskaan onnistunut käyttää aikaa tukkaani kymmentä minuuttia kauempaa, ellen ole korkkiruuveja vääntänyt, vaikka ei niihinkään mene kuin ehkä 20min minun pitkään tukkaan :)

    Janni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Janni!

      Saat täyden kunnioitukseni kyvystäsi laittaa hiukset hyvin nopeasti. Hyvä idea tehdä ohjeita pidemmän ajan ottaviin kampaukseen. Kuten tiedät, kampaus ei ole välttämättä parempi jos siihen on käytetty enempi aikaa. On kuitenkin fakta että lisäajassa ehtii tehdä sellaisia ihania juttuja, joita ei vain voi nopeammin saavuttaa.

      Poista
  2. Hiukseni ovat vääntyneet usein hienoiksi luomukseksi, kiitos blogisi! Käy kurkkaamassa blogiani, siellä on sinulle tunnustus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla! Hyviä hiushetkiä sinulle jatkossakin!

      Kiitos kovasti hienosta tunnustuksesta! Lämmitti mieltäni isosti. Olen sillä lailla lusmu että en ole ainakaan vielä saanut itse nimettyä vastaavalla tavalla omia blogilemppareitani. Hienoa että sinä olet reipas tyttö. :) Niin ja upeita koruja blogissasi!

      Poista