sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Helppo banaaninuttura ilman tupeerausta


Tuotan yleensä kerralla runsaasti kuvamateriaalia hiusvinkkejä varten. On tavallista että teen pohjatyön pohjalle useamman eri hiusstailauksen. Päivän banaaninuttura on tehty niskanutturakampauksen purkupohjaan.
  

2. Tee vasen sivujakaus 3. Harjaa hiukset oikealle puolelle kuvan mukaisesti. Käytä työskentelylakkaa apuna hiusten silottamisessa. Niskaan voit jättää kapean vaakasuoran osion. 4. Risuaitapinnitä näkymättömän keskipääjakauksen viereen, ei sen päälle. 5. Jos jätit niskaan osion, suuntaa se ylös. Muotoile se kierteelle ja kiinnitä. Tämä työvaihe auttaa sinua aikaan saamaan siistin niskan.


6. Suuntaa vapaat hiukset vasemmalle kuvan mukaisesti. Käytä edelleen työskentelylakkaa hiuspinnan silottamiseen. Taijan etutukan sai harjata ja lakata huolella että sen sai sekoittumaan visuaalisesti valtatukkaan. 


7. Vimpauta hiusten pituudet kuvan mukaisesti. 8. Ota sitten silmä käteen ja ole tarkkana kuin porkkana. Seuraavissa työvaiheissa esteettisen silmäsi pitää kertoo mikä näyttää kauniilta. Ja pikku kätöstesi tulee valaa hiuksia kuin savea. Jos eka yrityksesi on ruttupulla, voit vimpauttaa ja muotoilla hiusta niin kauan kuin tulee napakymppi. 9. Pidä ylälenkusta kiinni (ks. kuva) semiliimanäppi otteella. Se tarkoittaa tukevaa, mutta joustavaa otetta. Jos lenkku on liian pieni, anna löysää. Jos lenkku on liian iso, piukenna. 10. Skrollaa alas ja katso miltä lopputulos näyttää. Tähtää samaan. Katso lenkkukuvaa. Venytä alaosaa. 11. Jos banaanin ulkopuolelle jäi latvoja, töki ne piiloon banaanin alle. 12. Pinnitä banaanin vasen kylki ja yläpää niin että sama pinni nauskaisee sekä banaania että pohjatukkaa. Saat tukevan kiinnityksen. 13. Kiinnitä koko komeus lakalla. 14. Halutessasi voit lisätä vaikka kukkakoristeen.

Ps. Banaaninutturan voi tehdä myös käänteisesti, eli jakaus voi olla oikealla jne.


Banaaninutturan kanssa on helppo hymyillä. :)


Banaaninuttura vasemmalta puolelta. 


Banaaninuttura takaa. 


Banaaninuttura oikealta puolelta. Pyrin rakentamaan banaaninutturat niin että molemmat sivut näyttävät viehkoilta. Oletteko pistäneet merkille miten iso klassinen banaaninuttura yleensä toteutetaan? Toinen sivu näyttää tyylikkäältä maan asukkaalta ja toinen näyttää alienilta.

Ps. Jatkossa teen teille lisää versioita banaaninutturoista.

4 kommenttia:

 1. Kiitos hienosta ohjeesa, nyt vain opettelemaan.
  Ja kiito vielä etukäteen tulevista ohjeista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle mukavasta kommentistasi! Ja hienoa, että olet innostunut opettelemaan uusia kampauksia! :)

   Poista
 2. Kiitos tästä erittäin selkeästä ohjeesta. Nuttura onnistui hyvin. Olen aina tuskaillut hapsottavien niskahiusten kanssa, enkä ole tiennyt, että ne saa tuolla tavalla kuriin. Kiitos todella paljon tästä vinkistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitoksista! Mukava kuulla että olet hyötynyt kampausohjeestani. :)

   Poista