lauantai 15. syyskuuta 2012

Nuorekas neljän ponnarin kampaus


Ohjeet


1. Tee näkymättömälle keskipään jakaukselle neljä ponnaria, joissa on suunnilleen yhtä paksulti hiuksia. Tee ositusten välimaastoista kaarevia, näin päänahka ei jää pilkistelemään häiritsevästi.


2. Tee jokaisen ponnarin tyveen hiuspäällyste. Eli ota ponnarin tyven alapuolelta ponnarihännästä pieni hiusnippu ja kierrä se ponnarityven ympärille koko mitaltaan. Voit käyttää muotoilussa apuna lakkaa. Kiinnitä vielä pinnein.

Ps. Muistutan vielä etusivulla olevasta lukijatutkimuksesta. Yhteistyökumppani kertoi, että sen toiminnassa oli ollut jotain häikkää, mutta nyt pitäisi pelittää.


2 kommenttia:

  1. Sulla on mahtavat kampaustaidot, mutta mielestäni tyyli on jotenki vanhanaikainen. seuraatko tän päivän muotia ja hiustrendejä, esim letit on nniiin kuumaa kamaa ja nutturat niin toivoisin näkeväni niitä täälläkin, koska tiedän että varmasti osaat toteuttaa mitä vain! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! Varmastikin blogista löytyy vanhanaikaisempaa settiä, mutta myös ajanhenkisempää. Mutta parantamisen varaa varmasti löytyy. Ei muuta kuin eteenpäin, sanoi mummo lumessa. :)

      Poista