perjantai 10. toukokuuta 2013

Nahkahame pitsillä

Sarjassamme jänskät poseeraukset. :)

Päivän lookki

Hiukset: Muotoilin latvoja ghd-suoristusraudoilla. Oikealle sivulle pistin rennon lyhyen jakauksen. Päälliosaa tupeerasin kevyesti. Viimeistelin hiustyylin lakalla.

Paita: Juva - Finland /Wimple, 2nd Hand, n. 5 €.

Nahkaliivi: 2nd Hand, n. 3 €.

Nahkahame: 2nd Hand, n 25-30 €.

Korkkarit: Nine West, Macy´s tavaratalon alennusmyynnistä n. 12 €.

Sukkikset: No comments.

Rannekkeet: Piikkiset torilta tingaten, en muista hintaa. Järeä kaveri 2nd Hand, n. 3 €

Hopeasormus: Lapponian Puro täydellä hinnalla.

Kuvat: Perttu Torvinen, linkki kuvaajan sivuille.


Vaatekaapin pitkäikäiset hankinnat rulettavat!

Pyrin ostamaan mahdollisimman laadukkaita ja pitkäikäisiä tuotteita ja tietenkin mahdollisimman huokeaan hintaan. Sukkiksia lukuunottamatta kaikki kuvassa päälläni oleva tulee pysymään käyttökuntoisina koko elämäni ajan. Eri asia on tietenkin, että haluanko pukeutua samoihin releihin vielä elämäni ehtoopuolella. :) Mutta voin siis halutessani lahjoittaa tai myydä ne, eikä minun tarvitse olla sellainen individuaali, joka dumppaa yhden pesun kestävät nyppynöyhtävaatteensa roskikseen. 

8 kommenttia:

  1. Vautsivau tuo hamehan on ihan unelma!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Zombie! Tykkään siitä itsekin kovasti.

      Poista
  2. Sulla on tosi hauska ja erilainen tyyli. Jatka samaan malliin.


    Anni @ rakkaudellaanni.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Sun blogi on mun lempi blogi. Täältä löytää tosi paljon kaikkee kivaa:) ja oot nähny tosi paljon vaivaa tän blogin eteen ihan selvästi:) oot tosi kaunis ja ammattitaitoinen, toivottavastti et lopeta ikinä tätä blogia:) LOVE YOU♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jopas oli aikamoista suitsutusta! Sanasi lämmittävät minua kovasti! Olen iloinen että olen voinut tuottaa sinulle iloa. Kiitos kun seuraat Tukka hyvin, kaikki hyvin -blogia!

      Poista
  4. Miten saan kotivärjäyksellä mun hiusten latvat blondiks ku päälaki on nyt vaalee mut latvat tumman oranssiset eikä ne vaalene millään, johtuu varmaa siitä ku oon ollu 3 vuotta mustahiuksinen ja välillä punapääki, nii osaatko auttaa? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei!

      Kiitos kysymyksestäsi! Ostapa itsellesi vaalennusjauhetta ja 6 tai 9 %:sta hapetetta.

      http://www.villikihara.fi/sim_blond_for_ever_vaalennusjauhe_+_hapetin

      Pyri käsittelemään vain oransseja kohtia, joku kaveri olisi kiva olla auttamassa. Tarkkailkaa vaalenemista silmällä. Vaaleneminen voi tapahtua nopeasti tai hitaasti. Joskus voi joutua vaalentamaan kahteen kertaan. Kun latvat ovat vaaleat, voi olla vielä tarvetta tasoitella kokonaisväriä. Eli siis voit esim taittaa mahdollisesti keltsejä latvoja vaikkapa hopeashampoolla. Toivottavasti tästä oli apua. Hyvää väritulosta!

      Poista