keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Indietorilla nähdään!

Ensi sunnuntaina eli 30.6 on Helsingissä Hietalahden torilla Indietori. Toisin kuin muut bloggarit, en myy vaatekaappini sylkäisemiä herkkupaloja. Olen paikalla tekemässä ihania ilmaisia pikakampauksia halukkaille. Otan hiusviimeistelyistä kuvia ja julkaisen niitä blogissani. Aloitan klo 10.00 ja lopetan 16.00. Tulkaa siis sankoin joukoin operoitaviksi ja muutenkin jutulle. Olen Indietorilla teitä varten. Jos haluatte jotain kysellä etukäteen niin pistäkääpä viestiä kommenttiboxiin.

Ja sitten lisää mainosta. :)

Hietalahden torilla 30.6 klo 10.00-18.00:

- Suomen suurin bloggaajien muotikirppis.
- Fashion & Design Market.
- Syömistä ja juomista.
- 3 dj:tä ja live-esiintyjä.
- Levykirppis.

Tarkempia tietoja täältä.

Huom! Indietori on osa kolmipäiväistä Bassline Festivalia, johon kuuluu la 29.6 Sinebrychoffin puistossa järjestettävä ilmaiskonsertti. Näet esiintyjät tapahtuman Facebook-sivuilta.


2 kommenttia:

  1. Hei, aivan asiasta kukkarukkuun :) eli olis kiva jos kirjoittaisit hiuspidennyksistä; teippi, sinetti, keratiini...harkitsen niiden ottamista, omat hiukset ovat kovasti ohuet ja lyhyttä polkka mittaa. (Ohuilla tarkoitan TODELLA ohutta, omat hiukset ei kasva) Lyhyiden hiusten hoitaminen on tosi vaivalloista ja niitä joutuu joka päivä pesemään, föönaus ei pidä hiuksia mallissaan kuin n. 20 min. sen jälkeen lässähdys (kaikki mahdolliset shampoot, hoidot ja muotoiluaineet on koitettu).
    Olis kiva, kun joku kirjoittais joskus näistä tosi ohuiden hiusten laitosta (moni niistä kirjoitteleekin, mutta esim. lehdissä kun puhutaan, kuvissa on aina ei niin ohuthiuksia malleja) Kiva jos ehdit vastata.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi! Erittäin hyvä postausehdotus, pistän korvan taakse. Näin ensiapuna linkkaan jo kirjoittamiini artikkeleihin:

    1. Hanki suoristusrauta, hyvällä kalulla tekemäsi viimeistelyt pysyvät oikeasti hyvin.

    http://vivi-thkh.blogspot.fi/search/label/Suoristusrauta

    2. Erilaiset lisähiukset tuovat lisää hiusmassaa.

    http://vivi-thkh.blogspot.fi/search/label/Rakastu%20lis%C3%A4hiuksiin

    3. Teippipidennyksestä.

    http://vivi-thkh.blogspot.fi/2010/11/rakastu-lisahiuksiin-osapaan.html

    4. Sinettipidennyksestä.

    http://vivi-thkh.blogspot.fi/2010/05/hiuspidennys-ei-jata-ketaan-kylmaksi.html

    Toivottavasti näistä oli apua.

    VastaaPoista