lauantai 23. marraskuuta 2013

Lookkini Bloggers` Inspiration Day -päivätapahtumassa


Päivän lookki

Hametakki: Teetetty Mari Konolalla. Malli on suunniteltu yhteistyössä ideoideni ja mieltymysteni pohjalta. Päällipitsi on leikattu vanhasta päiväpeitostani, jonka värjäsin aniliininpunaiseksi. Ihaninta takkimekossa on se, että se istuu hyvin ja on pirtsakka.

Kengät: Lainattu suutariopettajaltani Anna Koljanderilta. Popot ovat hänen itsensä suunnittelemat ja tekemät. Näin ne yksi päivä openi jalassa ja niistä tulikin sitten lähtökohta koko päiväasulle.

Kuva: Indiedaysin sivuilta, Krista Luoma / Ready for Fashion.

Voi jehna, miten iloiset kengät! :)


Kampauksesta

Voin tunnustaa että tein kuvan kampauksen sokkona eli ilman peiliä. Juttu oli niin, että jätin tukan laittamisen Tre-Hki -junamatkan jobiksi. Muuten hyvä, mutta peili jäi matkasta. Junan vessaan en voinut mennä, kun en halunnut jättää matkatavarapaljouttani vartioimatta. Siinä sitten matkustamossa niittasin klipsipidenteet kiinni, tein palmikon ja pujottelin keskipitkän oman tukkani latvoja kuminauhapannan ympärille. Tarkistin kännykän kameran avulla etten näyttänyt ihan monsterilta. :) Hotellille päästyäni asensin vielä muutaman pinnin kampaukseen, sillä kuminauhapanta karkailee muutoin helposti paikoiltaan.

6 kommenttia:

  1. Onpas upeat kengät ja hieno kokonaisuus :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, tosi kiva kuulla että olet tuota mieltä. :)

      Poista
  2. Kaunis mekko,väri sopii sulle hyvin:)

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Kylläpä minua nyt hemmotellaan positiivisilla kommenteilla, kiitos! :)

      Poista