tiistai 13. maaliskuuta 2012

Kuvaterveiset Hair & Beauty 2012 -messuilta


Olin viime sunnuntaina Helsingissä Finlandia-talossa Hair & Beauty -messuilla. En ehtinyt ottaa paljoa kuvia kun olin paikalla työtehtävissä. Tarkemmin sanottuna tein haastatteluja Indiedaysin nimissä. Yllä olevassa kuvassa parturi-kampaajat ahkeroivat kilpatöidensä parissa, aikaa ei ole rajattomasti. Taustalla näkyy sumeana jonkun näytteilleasettajan myyntipiste. Itse en shoppaillut, minulta ei hirveästi mitään supertärkeää puutu.


Tästä kilpatyöstä pidän, kyseessä taitaa olla fantasia-sarja. Voisin hyvin kuvitella itse esiintyväni jossain sopivissa karkeloissa samassa hengessä dramaattisena ja teatraalisena. 


Fantasia-sarjan kampausrakennelmat eivät aina ole sieltä kaupallisemmasta päästä. Mutta kuvan sarvityttö näytti niin vaikuttavalta että pitihän se kuva napata sitten.


Aluksi en tunnistanut Laura Lepistöä kun hän istui Kinnusen / Keunen edustajan kammattavana, vaikka taustalla oli valtava mainoslakana hänen kuvallaan. Ymmärsin että Laura on mainoskasvo Simply Natural -hiuspidennyksille. Kuvassa hän istuu italialaisen meikkitaiteilijan käsittelyssä.


SKT-groupin 20-vuotis juhlanäytös oli huikea spektaakkeli. Kuvassa on naisten lyhyttä ja blondia hiusmuotia.


Pirteää, nuorekasta ja värikästä! Asialla jälleen SKT-group. Muiden hiusfirmojen näytöksiä en ehtinyt käydä katsomassa.


Amy Winehouse ei kuole koskaan, hänen muistonsa elää tällaisissa persoonallisissa kampauksissa. Uskokaa tai älkää, mutta minullakin oli aikoinaan suunnilleen samanvärinen violetti hiuskuontalo kuin mitä kuvan mallilla on. Ja samaan aikaan minulla oli vielä pidennyshiuksia. Oi niitä aikoja! 

11 kommenttia:

  1. Olisin kovasti halunnut tulla tuonne messuille, mutta ensivuonna sitten !=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Anniina!

      Onneksi aina tulee se seuraava vuosi ja uusi mahdollisuus osallistua messuille, ne on kyllä hyvät ja mielenkiintoiset messut. :)Käväisin blogissasi ja huomasin että opiskelet parturi-kampaajaksi. Hyvä homma! Olenkin kerännyt omaan blogiluettelooni mm linkkejä muihin hiusblogeihin ja liitin sinunkin blogisi listalle. Haluan tälläkin tavalla edesauttaa hiustietotaidon leviämistä.

      Täytyy vielä kateellisena sanoa että sinun blogissasi on hienompi ulkoasu. Miten tuollainen hieno yläbanneri oikein tehdään ja muutenkin niin mikä sinun sivustosi ulkonäön salaisuus on? Olisin kiitollinen vastauksesta. :)

      Poista
    2. Hiusblogeja on kovin vähän, mutta sillä tavoin erotumme joukosta! Ehdottomasti tulen ensivuoden messuille. Olen myöskin selannut sun blogiasi ja tää on kyllä huippu hyvä.

      Ulkoasustani voin sanoa sen verran, että taustakuvan olen löytänyt netistä ja muuten muokannut kaiken bloggerin omilla muutoksilla. Banneri on otettu ihan järkkärillä ja muokattu Photo Filtre sekä Picasa ohjelmalla. Vaihdan usein banneriani, koska kyllästyn helposti siihen, joten nyt yritin tehdä yksinkertaisen.
      Mutta kyllä olen saanut kamppailla noiden asetusten kanssa ja pähkäillä kauan, että miten saan asiat toimimaan :D

      Poista
    3. Totta, hiusblogeja on kourallinen, mutta muoti & meikki & kosmetiikka & kynsi & lifestyle yms blogeja on pilvin pimein.

      Kiitos, mukava kuulla että sivustostani on ollut sinulle iloa.

      Kiitos selvityksestä. O-ou, en mä kyllä osaisi. Pitäisi saada joku guru auttamaan. Olet kyllä näppärä tyttö.

      Poista
  2. Onko sinulla enempää kuvamateriaalia tuolta goldwellin oppilaskisasta? Olin siellä kilpailemassa, ja kuvia ei juurikaan ole kellään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Jenna!

      Mulla on ihan muutama, jotka lienevät mainitsemastasi oppilaskisasta. Eka postauksen kuva oli ilmeisesti kisoistanne? Räpsiessä en ehtinyt syventyä sen kummemmin käsillä olevien kilpailujen meininkeihin. Haluaisit varmaan s-postiin ne kuvat mitä mulla on? Oliko kiva kilpailla ja onnistiko? :)

      Poista
    2. Joo, jos mahdollista niin on ainakin muutaman jos saisi. jennasofiao@gmail,com <- sinne v oi lähetellä, jos siitä ei ole liikaa vaivaa. :) ja oli tosi kiva, jatkan sitä ainakin jollain muotoa :) ja 4. sijahan sieltä tuli :) oon ite tyytyväien :)

      Poista
  3. vau! :)

    http://jivingsoul.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. Milloin nuo tapahtumat on? Voisin tulla katsomaan seuraavana vuonna:) Missä löytyvät ne hiusblogi listat? Hyvä blogi sulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Sofia!

      Helsingin hiusmessut ovat keväällä ja Tampereen syksyllä, tosin viime vuosina on jälkimmäisen kohdalla ollut välivuosia. Kannattaa googletella hyvissä ajoin niin tietää mitä on missäkin ja milloin tarkalleen.

      Hiusblogilistat löytyvät skrollaamalla sivua alas.

      Ja kiitos mukavista sanoistasi! :)

      Poista