tiistai 9. lokakuuta 2012

Hiusblogini on yksi Indiedays Inspiration -blogeista!


Otsikon sisältämää infoa olen tässä siis pantannut reilut pari kuukautta. Tähän on tultu: Tukka hyvin, kaikki hyvin -blogi jatkaa taivaltaan Indiedays Inspiration -blogini. Olen mielissäni. Hiusblogi löytyy jatkossa edelleen vanhasta osoitteestaan, mutta linkkejä siihen löytyy myös Indiedays.com -sivustolta sitten kun Indiedays Inspiration -uudistus lanseerataan. Lisäinfoa saapi linkin takaa:


http://indiedays.com/lifestyle/indiedays-uudistuu-yksi-sivusto-300-blogia-tuhat-ideaa/

2 kommenttia:

  1. Moikka! En tiedä saako sua tulla tälleen häiritsemään mutta tää oli pätevin blogi mitä löysin, ja mistä uskallan tulla kysymään neuvoa! :) Mietin vaan että osaisitko yhtään suositella mulle jotain tosi hyvää, suojaavaa ja samalla kosteuttavaakin lämpösuojaa suoristusraudan alle? Mun hiukset on (lämpösuojan käytöstä huolimatta) tosi rasittuneet ja kuivuneet tosta päältä ja latvoista, ja toivoisin että olisi joku oikeesti hiuksia suojaava lämpösuoja. Niin ja sitten vaikka joku tosi hyvin kosteuttava hoitoaine tai -suihke yms. Anteeksi jos oli nyt vähän tyhmästi tänne tupsahdettu, mutta ajattelin että jos osaisit auttaa :)

    VastaaPoista
  2. Moikka!

    Kiitos kommentistasi! Aina saa kysyä, olen tähän mennessä vastannut oikeastaan kaikille, koska olen ehtinyt niin tehdä.

    Karkeasti jaoteltuna hiusten arki perustuu kahteen asiaan: 1. Hiusten hoitamiseen ja 2. Hiusten "rääkkäämiseen".

    Hoitaminen tarkoittaa shampoopesuja, poishuuhdeltavia ja jätettäviä hoitoaineita, naamiohoitoja, rakennepaikkailuja jne.

    "Rääkkääminen" tai oikeastaan kuluttaminen tarkoittaa mekaanista työstöä (esim tupeeraaminen), kemiallista käsittelyä (esim permikset ja värjäykset) ja lämpökäsittelyä (esim föönaaminen ja suoristaminen).

    Kun mietitään hiusten hyvinvointia, ei voida perustaa kaikkea yhden tuotteen varaan, vaikka se olisi kuinka hyvä tuote. Esimerkiksi loistava lämpösuoja ei vielä yksinään takaa hiukselle ihanaa elämää. Tuo suoristaminen vie hiuksista sen verran kosteutta, että olisi hyvä käyttää kosteuttavia hoitotuotteita, jopa viikottaisen tehonaamion muodossa. Ja siispä, hiusta hoidetaan juuri siksi, että se kestäisi tai palautuisi kuluttavista toimenpiteistä.

    Kaksi tuotetta, joista pidän rautojen alla: Redken align ja kms california free shape hot flex spray.

    Tosi hyvää kosteutusta tulee Kerastase -sarjan tuotteilla. Esimerkiksi naamioista löytyy useita eri kosteutustasoja.

    Ps. Kalliiden hiustuotteiden kanssa ei kannata turhaa arkailla, sillä ne ovat yleensä tehokkaita ja riittoisia. Toki hyviä tuotteita voi löytää periaatteessa kaikista hintaluokista.

    VastaaPoista