keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Tule kampaushiusmallikseni

Lukijat hoi!

Tarvitsen jatkossa lisää hiusmalleja. Olisin tosi iloinen, jos te tämän blogin lukijat innostuisitte tarjoamaan apuanne. Minulla on kiikarissa jännittäviä yhteistyökuvioita, joiden myötä on odotettavissa lisää näkyvyyttä ja haasteita. Ennen vain minä ja kaverini olemme toimineet hiusmalleina, jatkossa kaivataan useanlaisia malleja.

Haussa: Tällä erää haussa ovat nuoret tai nuorekkaat nätit naiset, ikähaarukka noin 15-30v. Hiukset saisivat olla pitkät ja vahvat, mielellään tasamittaiset, mutta kerrostetutkin käyvät. Ei tarvitse olla mikään missi tai malli, haen ihan tavallisia ihmisiä. 

Mitä on odotettavissa: Teen mallille kampauksen tai kampauksia, mahdollisesti myös meikin. Erikseen sovitaan käytetäänkö mallin omia vai minun hankkimiani vaatteita. Kuvaan kampaukset vaihekuvina. Kuvausta ei tarvitse jännittää, ohjaan kyllä ja saan mallista kuin mallista irti sen mitä tarvitsen. Olen muuten amatöörikuvaaja, mikä ei varmaan ole ylläri kun katsoo blogikuviani. :) Kärsivällisyys on hyve sillä valmistelut ja kuvaus ottavat aikansa. 

Kuvauspaikka sovitaan aina erikseen, paikkakunta on kuitenkin Tampere, keskustaa pidemmälle tuskin tarvitsee lähteä. Ystävättäreni kampaamo on yksi todennäköisistä kuvauspaikoista. Kuvausaika olisi pääsääntöisesti aamun ja klo 17.00 välillä, eli valoisaan aikaan. Yhden mallin kanssa aikaa menee noin 3h. Mahdollisia kuvauspäiviä ovat ke, to, pe, la ja su. Ensimmäiset mallit ottaisin mielelläni jo tulevana viikonloppuna, mutta hiusmallien tarve on tosiaan jatkuva. 

Hiuskuvia käytetään tukkablogissa ja yhteistyökumppanin sivustoilla. Julkistan yhteistyökumppanin nimen sitten kun on mustaa valkoisella.

Ilmoittautuminen: Voitte laittaa sähköpostilla (vivi.wallenius@gmail.com) tulemaan tuoreen kuvan, jossa näkyy kasvot ja hiukset. Ei tarvitse olla mikään valokuvaajan ottama otos. Voit kertoa itsestäsi lyhyesti jotakin. Tärkeintä on kuitenkin tietää mitkä ajankohdat sinulle sopivat kampausten ja kuvien toteuttamista varten. Jos tuntuu että olisi kiva ottaa kaveri mukaan henkiseksi tueksi niin sekin käy.

Olen innokkaiden kanssa yhteyksissä henkilökohtaisesti. Otan yhteyttä niihin hiusmalleihin, jotka ovat mielestäni sopivia lähiaikojen projekteihin. Kysyn siinä vaiheessa vielä puhelinnumeron ja soitan niin tullaan vähän tutummiksi ennen h-hetkeä. Jos tulee mieleen yleisluontoisia kysymyksiä niin ne voi pistää kommenttilootaan.

Hauskoja hiushetkiä luvassa! Kiitos jo etukäteen!

Terveisin Vipsu

2 kommenttia:

  1. Hei! Blogisi vaikuttaa tosi kivalta kun kävin vähän selailemassa :) Hyödyllisiä vinkkejä ja Olipa kerran asiakas - postaukset oli hauskaa luettavaa. Toivoisin itse lyhyttukkaisena ohjeistusta kiharoiden tekoon lyhyisiin hiuksiin. Mulla on menossa hiustenkasvatusprojekti, tukka ei näytä oikein miltään vaan suorana roikkuessaan, mallista ylikasvaneena.

    VastaaPoista
  2. Kiitos mukavista kehuista!

    Tarkoituksena on alkaa tehdä hiusvinkkejä myös lyhythiuksisille. Tällä hetkellä pitää kiirusta, mutta kuukauden parin päästä varmastikin lyhytlettisetkin saavat täsmävinkkejä.

    Sinua varmaankin kiinnostaa blogiartikkelini joka liittyy hiusten kasvattamiseen. http://vivi-thkh.blogspot.com/2010/12/hiusvinkki-nain-saat-pitkat-hiukset.html

    VastaaPoista