sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Anna ja nopea nuttura kahdesta ponnarista

Anna
Ohjeet


1. Jaa hiukset kolmeen osaan: Alaosa, Yläosa, Etutukka (tai jos sinulla ei ole otsista niin ota erilleen etutukan kokoinen alue). Huomaa että alaosa rajaantuu yläosasta vaakasuorahkolla jakauksella kuvan mukaisesti.


2. Laita ylä- ja alaosa omille ponnareilleen. Aloita yläosasta. Huomaa että yläosan ponnarityvi sijoittuu näkymättömän keskipäänjakauksen vasemmalle puolelle. Huomaa että alaosan ponnarityvi sijoittuu näkymättömän keskipäänjakuksen oikealle puolelle. Huomaa myös kuinka ylä- ja alaponnarialueiden välinen jakausraja katoaa näkyvistä.

Vinkki: Käytä laadukasta aukikampausharjaa hiusten silottamiseen. Jos sinulla ei ole sellaista, hanki sellainen välittömästi. Jos et hanki niin kadut sitä katkerasti joka kerta kun hiusten silotuksesta ei meinaa tulla mitään.

Vinkki: Suihkuta niskavilloihin lakkaa ja lipaise ne aukikampausharjalla kiinni muuhun tukkaan. Toista käsittely tarvittaessa. Jos niskikset ovat jo melkein talttuneet, niin voit myös tehdä loppusilauksen tuoreeltaan lakattuun tukkaan lakkapullon kyljellä, harjan takapuolella tai  kämmenen reunalla.


3. Kierrä ponnarilatvat toistensa lomitse. Eli ihan kuin olisit solmimassa kengännauhoja, mutta et etene silmukkavaiheeseen.


4. Kierrä alaponnarin vapaaksi jäänyt latva yläponnarin tyven ympärille. Kierrä yläponnarin vapaaksi jäänyt latva alaponnarin tyven ympärille. Huomaa kuinka hiuslenkit peittyvät. Ylimääräiset äärilatvat voit jemmata nuttura-aihion alle. Kiinniitä koko komeus pinneillä.


5. Tupeeraa etutukan tyveä kevyesti sivulle päin. Suihkauta tupeerausjakausten väleihin lakkaa ja harjaa otsis korvan taakse. Suihkauta vielä lisää lakkaa. Upota etutukkaan hengettömien nokassa killuvia helmiä.

Huom! Jos etutukassasi on pitkät latvat niin voit suunnata ne piiloon nutturan alle. Periatteessa mikä vain kohta on hyvä minne hiukset vain yltävät. Kiinnitä pinneillä ja lakalla.


Huom! Tämä nuttura on siitä hauska, että se näyttää hyvinkin vaihtelevalta kuvakulmasta riippuen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti