sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Dana ja muotoilutuotteiden voima

Jälkeen

Danan leikkausmalli

Danan leikkaus on aika perinteinen miesten lyhyt malli, ainoastaan keskikiskon hiukset ovat hieman muita hiuksia pidemmät. Siistin pojan paksua ja ylikasvaneisuudesta pyöristynyttä hiuskuontaloa tekemällä pelkästään ohennusta. En siis muuttanut leikkuurakennetta, enkä lyhentänyt hiuksia mistään kohtaa. Ylistäkäämme ohennussaksia! Alla olevasta kuvasta näkyy, että Danan hiukset näyttävät ihan hyviltä jo ilman muotoilutuotteitakin. Raja keskikiskon ja muiden alueiden hiusten välillä ei erotu.

Ennen

Ohjeet

1. Ota tiukkaa vahaa, Osiksen Rock Hard on loistava valinta sekä karkeampaan että perussuomalaisempaan hiuslaatuun. Ota vahaa ainakin herneen verran ja hiero se lämpimäksi käsissä. Vie sitten vaha kaikkialle hiusten tyveen, anna hiusten nousta pystyyn. 

Ps. Kuvan juuri ostamani vaha osoittautui liian pehmeäksi mallilleni.

2. Muotoile sitten sivut litteiksi ja tainnuta pystyhiuksista liika kurittomuus pois. Eli nypi hiusten latvoja yhteen. Keskikiskon taka- ja päälliosan hiukset voi jättää hyvinkin pystyyn. Päälliosan / Etuosan hiusten latvoja voi käännellä hieman viistoon. Hiusrajan hiuksista voi muotoilla kehystystä kasvoille.

3. Jos siltä tuntuu, viimeistele koko komeus vahvalla lakalla. Danalle käytin Schwarzkopfin mustaa Silhouettea.

Jälkeen

Jälkeen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti