sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Sanni ja kirahvikampaus


Ohjeet


1. Tee hiuksista neljä ponnaria. Eka tulee takapäälaelle. Toka tulee ylätakaraivolle. Kolmas tulee alatakaraivolle. Neljäs tulee niskaan. Huomaa että ponnarit ovat toisiinsa nähden linjassa eli osuvat näkymättömälle keskipääjakaukselle. Koita saada kuhunkin ponnarihäntään saman verran materiaalia niin nutturatapeista tulee suunnilleen samankokoisia. Jakoja ei tehdä kalloon nähden vaakasuorasti vaan viistosti molemmin puolin ponnarityveä, näin varmistetaan ettei päänahka vilku lopputuloksessa. Siis jaot muistuttavat ranskanletin jakoja. Tarkastele kuvia niin asia aukeaa.


2. Tee kustakin ponnarihännästä nutturatappi. Kieputa ponnaria tyvestä tuplasti niin pitkältä alueelta kuin toivot valmiin tapin pituuden olevan. Taita kieputettu alue kaksinkerroin, saat aikaan sisätapin. Nyt ollaan yläkuvan tilanteessa.


2. Kieputa sitten jäljellä olevaa ponnarihäntää ja kierrä kieputukset sisätapin ympärille. Kiinnitä äärilatvat lakalla ja pinneillä ponnarityven ympärille.


3. Valmis! En oikein tiedä onko tämä kampaus hitti vai huti, mutta veikeä se on joka tapauksessa. 

Vinkki: Sovella nutturatappi -ideaa ja tee koko pää täyteen pieniä tappeja. Voit myös leikkiä vapaudenpatsasta ja tehdä seitsemän tappia, jotka mukailevat patsaan kruunua. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti