perjantai 27. tammikuuta 2012

Syvenny kampausten maailmaan ohjekirjan avulla

Jos joku haluaa syventyä tarkemmin kampauksien maailmaan niin hankkikoot käsiinsä ohjekirjoja. Ohessa yksi esimerkki. Minusta hiusalan ihmisille suunnatut kirjat sopivat kaikille, sillä niissä on yleensä tarkat sanalliset ohjeistukset lukuisine vaihekuvineen. Ohjekirjoja plaraamalla inspiroituu ja saa hyvän käsityksen kampausten tekemisen perusteista. Sanoisin että ohjeiden orjallinen seuraaminen ei ole se juttu vaan erilaisten kampaustekniikoiden opettelu ja niiden soveltaminen luovasti ja oman maun mukaisesti. Oppimisen iloa!

Kiikeri, Pia - Laakso, Marika:

Kampaukset

Ovh. 49,00 €

Kampausten oppiminen vaatii pitkäjänteistä harjoittelua. Harjoittelun edetessä omat taidot karttuvat ja kampausten tekemiseen innostuu helposti. Kirjassa käydään läpi kampausten toteuttamiseen liittyviä perusasioita sekä tarkastellaan muodon, pinnan, suunnan ja värin vaikutusta kampaukseen. Kirjassa esitellään uusia ja vanhoja kampausten toteuttamiseen liittyviä perustekniikoita sekä perustekniikoista syntyviä variaatiokampauksia. Eri tekniikoita yhdistelemällä on mahdollisuus toteuttaa muodikkaita asiakkaan persoonaan ja tyyliin sopivia kampauskokonaisuuksia.

Valokuvasarjat ja piirroskuvat helpottavat kampaustekniikoiden ymmärtämistä. Kirja on suunnattu hiusalan opiskelijoille ja pidempään alalla työskennelleille hiusalan ammattilaisille.

1. painos • Kirjastoluokka: K59.3 • Painovuosi: 2000 • ISBN: 978-951-0-36337-9

2 kommenttia:

  1. Hei löysin blogisi eilen ja nyt olen selaillut jo kampausvinkkejä läpi :)

    Todella ihania kampauksia, vaatii kyllä tosi paljo harjotusta että sais saman loppu tuloksen kun sinä! Tosi mahtava blogi, upeeta että on joku joka esittelee, ite harjottelen kavereitten hiuksille kaikennäköstä, mutta inspiraatiota ei oikein ole, täältä oon saanu jo hyviä vinkkejä, kiitos siitä :)

    Mutta hei voisikko esitellä kampauksia kouluun, eli nopeita ja yksinkertaisia joita aamulla ehtisi väsätä :)

    -Julia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Julia!

      Kiitos positiivisesta palautteesta ja mukava kuulla että olet innokas hiusten laittaja! Tervetuloa hiusblogin maailmaan! :)Mielestäni ohjeita kannattaa seurata rennoin rantein, harjoitus tekee mestarin. Itsekin aloitin aikoinani vähin osaamisin, mutta suurella innokkuudella.

      Toiveesi on hyvä, täytyy laittaa korvan taakse. Tällä hetkellä pitää kiirusta, mutta huomioin toiveesi kyllä jossain vaiheessa.

      Poista