perjantai 5. marraskuuta 2010

Rakastu hiustuotteisiin: Hair Cleansing Cream on syväpuhdistava shampoo Redkeniltä


Hair Cleansing Cream on syväpuhdistava shampoo Redkeniltä

Syväpuhdistava shampoo, joka poistaa hellävaraisesti muotoilutuote-, kupari-, rauta-, kloori- ja mineraalikertymät hiuksista. Puhdistaa ja kirkastaa hiukset jättäen ne kiiltäviksi. pH-tasapainotettu koostumus hellii hiuksia. Käytetään tarvittaessa tavallisen shampoon sijaan.

Tavallinen shampoo on kuin viikkosiivous. Syväpuhdistava shampoo on kuin suursiivous. Tavallista shampoota käytetään yleensä 1-7 kertaa viikossa.

Syväpuhdistavaa shampoota voi käyttää aina tarpeen mukaan tavallisen shampoon sijaan. Jos käyttää paljon muotoilutuotteita 2-4 x / kk voi olla sopiva käyttötiheys. Muotoilutuotteiden säästeliäs käyttäjä voi käyttää ss:ää kerran kuussa tai muutaman kuukauden välein. Jos vesijohtovedessä / pesuvedessä on paljon epäpuhtauksia voi hiuksiin ilmaantua sameutta tai ei-toivottua värjääntymistä. Esimerkiksi kupari saa vaalean hiuksen vihertämään. Uimahallien vesipetojen hiuksiin kerääntyy klooria. Summa summarum: Kaikki ovat joskus syväpuhdistavan shampoon tarpeessa.

Syväpuhdistavan shampoon käyttäminen on paikallaan aina kun hius on megalikainen, kyllästetty muotoilutuotteilla, kankeantuntuinen platku normaalin pesun jäljiltä, imaissut jostain epäimartelevia sävyjä tai muuten vain tuntuu että hiuksessa on jotain ylimääräistä.

Huom! Yleensä sanotaan ettei syväpuhdistava shampoo liuota hiusväriä. Kyllä se jonkin verran liuottaa. Se ei tee syväpuhdistavasta shampoosta huonoa tuotetta. Jos olet  suuri punasävyjen ystävä voit ajoittaa ss:n käytön tapahtumaan juuri ennen isoa värjäystä. Toinen vaihtoehto on syväpuhdistaa tiuhaan (jos siis on oikea tarve) ja käsitellä hiuksia pigmenttirunsaalla hoitoaineella.

Itse käytän syväpuhdistavaa shampoota harvemmin kuin kerran kuussa. Se kohtelee hyvin hiusväriäni. Eli älkää tekään olko liian huolissanne. On aina mahtava tunne kun hiukset ovat superpuhtaat syviksen jäljiltä. Tunne on sama kuin kodin suursiivouksen jälkeen.

Ps. Redkenin syväpuhdistava shampoo on ihan paras!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti