tiistai 2. marraskuuta 2010

Muuttumisleikki: Antille leikattiin miesten lyhyt perusmalli


ENNEN

JÄLKEEN

Ensimmäinen muuttumisleikki

Tänään palkitaan ne mieslukijat, jotka ovat kieli pitkällä odottaneet miesten hiuksia koskevia julkaisuja. :) Blogini historian ensimmäisen muuttumisleikin mallina toimii Antti. Hän on niin komea ja atleettinen herkkupala, että on vaikea sanoa näyttääkö hän paremmalta ennen- vai jälkeen -kuvassa. Vai mitä mieltä tytöt on? ;)

Vaikka päivän malli ei ole peruskamaa niin leikkausmalli on. Liiketyöskentelyssä suurin osa miesten hiustenleikkauksista on juurikin noita koneella sivuilta + takaa lyhyeksi vedettyjä ja päältä muutaman sentin pituisiksi saksittuja. Olen aikamoinen himo-ohentaja. Mielestäni päälliosaa on hyvä ohentaa reilusti, koska silloin asiakkaan on helpompi viimeistellä tukkaansa kotona. Verrattaessa ohentamatonta päälliosaa ja ohennettua, on selvää että viimeksi mainittu tarjoaa enemmän viimeistelyvaihtoehtoja muovautuvaisuutensa takia. Kuvassa Antin päälaen hiukset on stailattu suihkegeelillä pystyhköön.

Ps. Seuraavan muuttumisleikin malli on Ilona. Hänelle olen leikannut makean toispuoleisen hiusmallin. Bonuksena on upeat osateippipidenteet. Tämä blogiartikkeli teidän täytyy nähdä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti