sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Ostosparatiisi: Helsinki Hair and Beauty 2012 (10.-11.3)

Tänä vuonna ei ole tapahtumaa nimeltä Hair Open 2012, vaan on tapahtuma nimeltä Helsinki Hair and Beauty 2012. Kyseessä on kuitenkin joka vuosi maamme pääkaupungissa järjestettävä hiusalan (myös meikit) suurin kotimainen messu - ja kilpailutapahtuma. Viime vuonnakin vinkkasin teille, että kannattaa rullata itsensä paikan päälle ihailemaan upeita hiuksia ja ostamaan ammattilaistuotteita.

Tässä ostoslista, jonka teille vuonna 2011 raapustin. Ostakaa itsellenne kerralla tarjouksesta laadukkaat ja pitkäikäiset vehkeet niin hiustenvärkkäily on kivaa ja sujuvaa, eikä tarvitse haaskata varojaan säälittäviin räpysköihin, joista ei ole mihinkään ja jotka hajoavat käsiin.

En ole vielä varma osallistunko itse tänä vuonna Hesan hiusmessuille. Mutta sikäli mikäli törmäämme Finlandia-talossa niin jutulle vaan!

Helsinki Hair and Beauty 2012 (Hiusyrittäjien sivut)
Helsinki Hair and Beauty 2012 (Finlandia-talon sivut)

4 kommenttia:

  1. Koska muuten on seuraavat Hair Open messut?

    http://partyfashionhair.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Moi Anniina!

    Nyt en kyllä osaa sanoa onko Hair Open -messut muuttuneet pysyvästi Helsinki Hair and Beauty -messuiksi. Nooh, tärkeintähän on että kerran vuodessa on isot hiusmessut! :)

    Kävin kurkkaamassa blogiasi, kivalta näyttää! Paljon intoa ja iloa parturi-kampaajan opintoihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, en huomannutkaan että päivis oli tossa otsikossa, Ups! :D Kiitos :D

      Poista
    2. Anniina = PartyFashionHair, otaksun. :) Nyt naurattaa koska mä tajusin kanssa väärin kysymyksesi, mutta joo siis just tollon 10.-11.3. :)

      Poista