tiistai 20. marraskuuta 2012

Lookkini Kris Kristoffersonin kantrikonsertissa


Yllättävä isänpäivä

Isänpäivä oli ja meni, mutta muistellaanpa sitä nyt tovin verran. :) Valehtelisin jos väittäisin että minulla on läheiset välit isäni kanssa. Ja voin sanoa että olin yllättynyt kun löysin itseni kantrilegenda Kris Kristoffersonin (jonka olemassaolosta en vielä päivää aiemmin tiennyt juuri mitään) Tampere-talon keikalta, jonne siis mentiin yhdessä  Daddy Boyn kanssa. Meillä ei ole ollut tapana viettää isä-tytär -päiviä. Oli kyllä ihan positiivinen kokemus. Itse konsertista jäi lämpöinen tunne. Kantrimusa on miellyttävää ja Kris oli leppoisa papparainen.


Konserttilookki

Hiukset: Pohjalla suoristusrautakiharaa. Suihkutin päälle Bed Headin Sugar Shockia ja puristelin. Sain aikaiseksi kuohkeutta ja tuulen tuivertamaa kiharaa. Etuhiuksiin tupeerasin kohotusta ja kiinnitin ne pinnein päälaelle.

Meikki: Päräytin oikein huomiohuulet, vaikka yleensä viihdyn hillitymmässä sävyssä.

2nd Hand -osasto: Alupaita (3 €), Päällipaita (2,50 €), Nahkavyö (2€), Nahkahame (6€), Ecco-kengät (5€)

Tunnustan olevani ihan kunkku kirppislöytöjen bongaaja. Muistaakseni olen käynyt viimeksi ostoksilla uusien vaatteiden kaupassa viime maaliskuun tienoilla. Silloin ostin Indiedaysin synttäreille Paola Suhosen Seppälä-mallistosta romanttisen koltun. Alkuperäinen hinta oli jotain 80 €, meikä maksoi 10 €. 

Itse tehdyt -osasto: Rannekkeen pyöräytin kierrätysnahasta. Korvikset, kaulaketjut ja ranneketjut olen värkkäillyt hopeavaijerista duunaamistani lenksuista. Pidän mieluiten sellaisia koruja, jotka kestävät sukupolvelta toiselle laadukkuutensa puolesta.

Uutena ostetut -osasto: Sukkikset ja Lapponian Puro-sormus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti