keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Surffaa hiustuotefirmojen sivustoilla ja opi

Kaikki surffaamaan!

Tänään haluan kannustaa teitä surffailemaan hiustuotefirmojen sivustoilla. Blogini etusivulla, kohdassa Valikoituja linkkejä, on lista suosikeistani. Toiset suosikit ovat tukkamaailman kirkkaita tähtiä ja toiset ihan kohtuullisia perässä hiihtäjiä. Ohessa kopio etusivun listasta. Käykäähän etusivulla klikkailemassa.

Valikoituja linkkejä

Cutrin
Goldwell
Kérastase
L'Oréal Professionnel
Paul Mitchell
Redken
Schwarzkopf
Sim
Tigi
Vidal Sassoon
Wella

Surffaa hiustuotefirmojen sivustoilla ja opi

Voit oppia:

1. Mitkä hiusten hoito- ja muotoilutuotteet sopivat sinulle ja muille. Tosin vasta käytännön testaaminen voi antaa lopullisen varmuuden.

2. Miten valtavasti erilaisia hiustuotteita markkinoilla on. Hiusten muotoilu ei ole enää muotovaahdon ja lakan varassa. Hiusten hoito ei ole enää perusshampoon ja -hoitoaineen varassa. Voit myös vertailla eri firmojen valikoimaa.

On hyvä että on olemassa jokin perusvainu siitä mitä markkinoilla on ennen kuin kirmaat ostoksille. Muista että jotkut kampaajat tietävät hiustuotteista yhtä vähän kuin keskivertokuluttaja. Heitä kutsun purkin kyljen lukijoiksi. Jotkut kampaajat tietävät aivan valtavasti. He ovat monasti sellaisia jotka työskentelevät parturi-kampaamo & tuoteshopeissa, saavat työpaikan puolesta runsaasti koulutusta ja ovat olleet alalla ainakin muutaman vuoden.

3. Mikä on muodikasta juuri nyt. Monet sivustot sisältävät sesongin hiustyylikokoelman. Ei tarvitse ostaa kalliita hiuslehtiä. Suomessa myytävät hiuslehdet ovat aika kurjia ja mikään niistä ei erotu edukseen yli muiden. Jos haluat viedä parturi-kampaajallesi mallikuvan, voit tulostaa sen netistä.

4. Opetusvideoista miten erilaisia viimeistelyjä tehdään. Itse katselen mielelläni Redkenin opetusvideot.

5. Missä lähiliikkeissä käytetään / myydään suosikkihiustuotteitasi. Tähän väliin haluan sanoa että Wellan hiusvärit ovat ihan parhaat. Goldwellin Elumen-värejä voin myös suositella. Hiusten koti- ja salonkihoitoon valintani on Kérastase. Hiusten muotoiluun käytän mieluiten Redkeniä tai Tigin tuotteita.

6. Koulutuksista ja työpaikoista. Nämä tiedot on luonnollisesti saatavilla alan ammattilaisia varten.

7. Hintatietoutta ja löytää nettikauppoja. Muista että netistä voit löytää uskomattomia tarjouksia ja muutenkin hintataso on yleensä matalampi kuin kivijalkaliikkeissä. Voit myös roudata ulkomaanmatkoilta kotimaan hintatasoa huokeampia tuotteita.

8. Alan ammattilaisista ja alan ammattilaisilta.

9. Inspiroitumaan hiusmuodista. Tulet ehkä rohkeammaksi uusien hiustyylien ja -tuotteiden kokeilijaksi.

10. Millaisia työvälineitä ammattilaiset käyttävät.

Ja sitten vaan surffailemaan! Mutta älkää jääkö sille tiellenne. Muistakaa tulla jossain vaiheessa takaisin Tukka hyvin, kaikki hyvin -blogiin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti