torstai 28. lokakuuta 2010

Rakastu hiustuotteisiin: Ego Boost / Bedhead / Tigi


EGO BOOST Split End Mender Leave-in Conditioner / Bedhead / Tigi

Netistä kopioitu mainosteksti: Haaroittuneiden latvojen korjaaja & hiuksiin jätettävä hoitoaine
Egolle energiaa, hiuksille voimaa! Ego Boost suojelee ja korjaa kuivia, vaurioituneita hiuksia ympäristön, kemiallisten käsittelyjen, pesun ja harjauksen tuottamilta vahingoilta.


OMINAISUUDET:


Ilme: Sileä ja terveen näköinen.


Hiustyyppi: Vahvasti kerrostetut tai latvoista haaroittuneet hiukset.


Erityispiirteet: Silottaa ja suojelee hiuksia, sulkee hiussuomuja; auttaa parantamaan haaroittuneita latvoja.


Käyttö: Levitä säästeliäästi hiuksiin shampoopesun jälkeen. Hiero syvälle latvoihin. Älä huuhtele.



Ja sitten Vivin kommentit:

Hiustuote voi sopia sinulle, vaikka purkin kylki muuta sanoisi


Minun hiukseni eivät ole kerrostetut eivätkä latvasta haaroittuneet. Hiukseni ovat sileät ja kiiltävät koska hiussuomut ovat tiiviisti paikoillaan. Ne ovat kuin kävyn suomut, jotka eivät ole auenneet. Huonokuntoinen hius taas näyttää mikroskoopin alla aukisuomuiselta kävyltä. Kansankielisyys kunniaan! Ja kuten olin juuri sanomassa niin hiukseni eivät ole kuivat, kosteustasapaino on hyvä.

Miksi siis käytän hiustuotetta joka purkin kyljen perusteella vaikuttaa olevan tarkoitettu kurakuntoisille hiuksille? Hyvät lukijat, muistakaa aina että purkin kyljen teksti on suuntaa antava. Se ei ole kaikki tietävä tai kaiken kertova. Jos joku tuote sopii sinulle niin mitäs sillä on väliä mitä pakkauksessa selitetään? Mielestäni EB ei muuten ole ykköstuote todellisille kuivakarvahörhöpörhö-hiuksille.

Ego Boostin testatut käyttöominaisuudet

Ostin kuvan Ego Boost yksilön vitosella lähes käyttämättömänä ystävättäreltä. Olen laittanut EB:tä kuivaan tukkaan, lähinnä latvoihin. Tämä silloin jos en ole pestessä käyttänyt poishuuhdeltavaa hoitoainetta. EB auttaa aukiharjauksessa, ei satu. Se ei rasvoita hiusta. Se on riittoisaa. Se peseytyy helposti pois käsistä. Se vie sähköisyyttä (ihan niinkuin mikä tahansa jätettävä hoitoaine). EB:n päälle on helppo kerrostaa muotoilutuotteita. EB hoitaa ja silottaa.

Hinta pirulainen

Kuten kaikki varmaan tietävät Tigi on yksi kalleimmista hiustuotesarjoista. Älkää antako sen seikan erottaa teitä Tigistä. Ostakaa sitä ulkomailta kotimaan hintatasoa edullisemmista kohteista tai netistä. Kivijalkaliikkeissäkin voi törmätä kohtuullisiin tarjouksiin. Esim shampoot ja hoitoaineet tulevat edullisiksi kimppapaketissa jättitöniköissä.

Ps. Schwartzkopfin suihkutettava Moisture Kick (vihreä puteli) on varteen otettava ja edullisempi vaihtoehto Ego Boostille. Sitä olen myynyt kuin pipoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti