maanantai 25. lokakuuta 2010

Tukkablogi juhlii, jo yli 3000 käyntiä!!


Suurkiitos!

Tähän on tultu, eilen tukkablogini käyntilaskuri pämähti yli 3000:n. Suurkiitos kaikille lukijoille ja tukijoille! Kiitos positiivisesta palautteesta jota olen saanut blogisivun ja facebookin kautta! Kiitos myös positiivisesta live-palautteesta! Otan myös mielelläni vastaan korjaavaa palautetta jos jotain tulee mieleen.

Kimmokkeet bloggaamisen aloittamiselle

Haluatteko kuulla mistä sain alkukimmokkeen bloggaamiselle? Ei se mitään, kerron kuitenkin. :) Oikeastaan minulla oli kaksi kimmoketta. 1. Katsoin elokuvan Julie & Julia. Filmi kertoi elämäntilanteeseensa tympääntyneestä nuoresta naisesta, joka löysi itsensä ja paikkansa maailmassa pitämällä ruokablogia.

Olen aina pitänyt leffoista, joissa päästään vaikeuksien kautta voittoon. Sellaisista joissa kerrotaan päähenkilön henkinen kasvutarina. Katsojalle tulee sellainen olo että: Hitsi vie! Pois alta risut ja männynkävyt, täältä tullaan unelmat ja kaunis maailma!

Julie & Julia leffan jälkeen päätin että alan joskus suht pian pitämään omaa blogia. Pääaiheena olisi hiukset, sivuaiheena pukeutuminen. 2. Suunnitelmieni toteuttaminen sai vauhtia kun luin alkuvuodesta City-lehdestä artikkelin, jossa esiteltiin tyyliblogi nimeltä Auroran henkarit. Mielestäni oli aivan uskomatonta että tuhansia lukijoita kiinnosti seurata mitä jollain tavistytöllä on minäkin päivänä yllään.

Funtsin että minäkin voisin olla tavistyttö, jonka hiukset ja asut kiinnostavat tuhansia lukijoita. Kutkuttava ajatus! Niinpä päätin aloittaa bloggaamisen sitten kun olisin palannut Meksikon matkalta. Niin tapahtui. Löysän alun jälkeen elokuun puolivälistä alkaen olen toimittanut ahkerasti tukkablogiani. Kiitos kun seuraatte blogiani, se motivoi minua jatkamaan bloggaamista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti