perjantai 7. lokakuuta 2011

Emmin hiuksissa kevyttä volyymia lakalla ja tupeerauksella

Emmi

Ohjeet

1. Suihkuta hiukset kauttaaltaan kevyen pidon lakalla. Eli suihkuta hiusten tyvet, pituudet ja latvat. Voit vaikka kääntää pään ylösalaisin niin saat lakkasuihkun osumaan joka kohtaan. Kevyen pidon lakka karhentaa hiuksia sen verran että niitä on helppo käsitellä ja niihin tulee pitoa. Harjaa hiukset läpi.

2. Erottele päälaelta ison etutukan kokoinen alue. Se on muodoltaan ohimolahdekkeelta toiselle jatkuva hevosenkenkä. Klipsaa erilleen.

3. Tupeeraa koko aukinainen tukka hyvin hennosti. Aloita erottelemalla niskasta kapea vaakasuora osio ja käy se tyvestä latvaan läpi hennon tupeeraavin liikkein. Etene vaakaosio vaakaosiolta kohti päälakea. Jokainen vaakaosio siis tupeerataan vierekkäisissä pikkuosioissa eikä esimerkiksi yhtenä isona levynä. Supsuta lakkaa. Anna kuivua. Venyttele lopuksi hiusmassaa niin että hiukset näyttävät yhtenäiseltä volyymihuiskalta. Hiusten ei kuulu näyttää lörpsähtäneiltä rastoilta. 

4. Vapauta klipsatut hiukset. Päätä jakauspuoli. Tupeeraa hiukset tyvestä latvaan samalla tekniikalla kuin aiemminkin. Aloita hiusrajalta viistoissa (ylhäältä katsottuna) kantaosioissa. Niiden mukaan tupeeraus takaa hiusten suuntautumisen valmiissa viimeistelyssä toiselle sivulle. Supsuta lakkaa. Anna kuivua. Haro päälliosan hiuksia yhtenäiseksi ja anna niiden sulautua myös muihin hiuksiin. 

5. Ala venyttelemään mieleistäsi etuläppää. Eli etuosan hiusten tulee ensin käväistä kasvoilla ja sitten pyyhkiintyä sivulle. Voit käyttää apuna hengettömiä pinnejä kun keihästät suortuvia halutuille sijainneille. Kun olet tyytyväinen, supsuta lakkaa. Anna kuivua. Nypi apupinnit pois. 

6. Valmis!

Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti