lauantai 1. lokakuuta 2011

Ponnari reilusti kerrostetusta & latvakiharretusta tukasta

Muotoiluraudoilla kiharretut latvat

Kerrostus rules!

Leikkasin tässä yksi päivä itselleni reilusti kerrostetun ja latvasta ohennetun fledan. Elämä reilusti kerrostetun hiuskuontalon kanssa on auvoista monestakin syystä:

1. Selkeä ja kaunis leikkausrakenne on jo periaatteessa itsessään hiusviimeistely. Eli malliin leikatut pitkät hiuksethan laskeutuvat ryhtevän ilmavasti korostaen kantajansa parhaita piirteitä. Kun taas tasapitkällä tukalla on ominaistaipumus laskeutua pyramidimäisesti (mikä sinänsä ei ole huono asia, jos pyramidilookki toimii sinulla). 

2. Kerrostetut hiukset on helppo ja nopea laittaa, koska niiden leikkausrakenne ikään kuin pakottaa hiukset asettumaan kauniisti. 

3. Kerrostettu tukka on tasapitkää tukkaa helpompi ja nopeampi hoitaa sekä pitää hyväkuntoisen näköisenä. Kerrostetussa tukassa ei ole niin paljon vanhaa hiusainesta kuin tasapitkässä. Eli mahdollisesti kulahtaneet vanhuslatvat ovat kerrostusrakenteiden osalta napsaistu katki poikki. 


Ponnari reilusti kerrostetusta & latvakiharretusta tukasta

1. Käännä muotoiluraudalla hiustesi äärilatvat sisään tai ulos päin. Voit halutessasi  kihartaa pidemmältäkin matkaa. Jos hiuksesi eivät ole luontaisesti sileät, kannattaa ei kiharrettavaksi jätettävät alueet (tyvet ja pituudet) suoristaa raudalla ennen kuin alkaa pyöritellä muotoilurautaa latvan kihartamiseksi. Eli työstä aina suortuva kerrallaan.

2. Harjaa hiukset takaraivolle ja kiinnitä ne ponnarille.

Huom! Huomaa kuinka pontevasti hiukset asettuvat ponnarissa. Ihan kuin olisit nähnyt enemmänkin vaivaa hiustyylisi eteen. Vastaava ilmiö ei toteudu pitkähköissä tasapitkissä hiuksissa, koska äärilatvojen muotoilu vaikuttaa vain ponnarin äärilatvan elämään eikä ponnarityven elämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti