sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Muuttumisleikki: Rican surffitukka

ENNEN
ENNEN


JÄLKEEN

JÄLKEEN
JÄLKEEN





Surffitukka on siististi cool

Päivän muuttumisleikin mallina toimii pikkuveljeni Rikhard eli Rica 18v. Minä kutsun häntä N*ps*ksi. En paljasta enempää, veli ei oikein välitä lempinimestään. :)

Rica on jo pitempään tykännyt pitää surffitukkaa. Hiusten päivittäminen pääsi tällä kertaa hieman venymään. Veli oli jo ehtinyt saavuttaa "Viidakon Ykä" -lookin. Tyvikasvuakin oli 4-5 cm.

Sipaisin veljelle hänen tuomansa värin. Leikkasin surffitukan veitsellä. Otin pituutta vain hiusrajoilta. Massaa lähti reilusti latvoja ohentamalla.

Surffitukka on rento miesten hiusmalli. Tästä mallista on paljon variaatioita. Perustunnusmerkit ovat: korvat peitossa, korvien takaa vilkkuu takatukkaa, pitkä otsis, rankka latvaohennus, leikkuurakenne kauttaaltaan tasamittaista kerrostusta, litteää ryhtiä = volyymin ja pallomaisuuden välttelyä.

Ricalla on hyväksi onnekseen luonnontaipuisa vahva tukka. Se ei paljoa viimeistelyä kaipaa. Kuvia varten hän stailasi itse kostean hiuskuontalonsa. Mitään muotoilutuotteita ei käytetty. Kuvausten jälkeen tukka sai kuivua itsekseen paikoilleen.

7 kommenttia:

  1. Komee veli sulla <3

    VastaaPoista
  2. Heh, kiitos! Täytyy kertoa sille kivasta kommentistasi. :)

    VastaaPoista
  3. Mäkin olin tulossa sanoon samaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, hauska juttu! Itse vaan olen ikisinkku päivästä toiseen, mutta veljellä käy flaksi tääkkä hiusblogissanikin. :D

      Poista
  4. Heh ;D Olet sinäkin kaunis. Ja kuule ikinsinkku taidan olla mäkin että no worries et oo yksin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiitos samoin! Se on kyllä jännä juttu tuo ikisinkkuus, kun monasti sellaiset joiden luulisi ilman muuta "menevän kaupaksi" joutuvat sinkkuuskierteeseen. :/ Mutta toivoa ei menetetä, eihän? :)

      Poista
  5. Sinäpä sen sanoit mitä moni ei uskaltais ääneen mainita :D Ei todellakaan menetetä. Jos etsimällä etsii, ei löydä mitään :)

    VastaaPoista