tiistai 7. joulukuuta 2010

Rakastu hiustuotteisiin: Päänahan kosteuttamiseen Soothing Balance Redkeniltä


Soothing Balance Shampoo, Scalp Relief, Redken


Hellävarainen Soothing Balance Shampoo rauhoittaa ja rentouttaa hiuspohjaa samalla puhdistaen sen ja hiukset epäpuhtauksista. 


Käyttöohjeet: Levitä kosteisiin hiuksiin, vaahdota. Huuhtele ja toista tarvittaessa.


Miten se toimii: Redkenin erityisellä Calming Suspension System -teknologialla varustettu shampoo rauhoittaa ja tasapainottaa eucalyptus- ja lakritsiuutteiden avulla hiuspohjaa samalla kosteuttaen ja raikastaen sitä. Helpottaa kireyttä ja jännitystä hiuspohjassa.



Soothing Balance leave-in treatment, Scalp Relief, Redken


Antaa välitöntä helpotusta lieventäen jännitystä ja kireyttä hiuspohjassa. Rauhoittaa herkkää hiuspohjaa. Vaikuttaa päänahkaan kuten Soothing Balance Shampoo. On kuitenkin tehokkaampi.


Käyttöohjeet: Käytetään puhtaaseen ja kuivaan hiuspohjaan. Levitä tasaisesti ja hiero hiuspohjaan. Älä huuhtele. Tarvittaessa lisää päivän kuluessa osittain tai kauttaaltaan hiuspohjaan kokonaisvaltaisen rentoutuksen saamiseksi.




Vivin kommentit: Shampoo valinnalla voi vaikuttaa paljon hiusten ja hiuspohjan hyvinvointiin. Mieto ja hellävarainen shampoo on aina hyvä valinta varsinkin tiuhaan tukkaansa peseville. Soothing Balance Shampoo sopii kaikille perusshampooksi. 


Molemmat Soothing Balance tuotteet jättävät miellyttävän tunteen päänahkaan. Ne eivät todellakaan rasvoita. Niistä on apua jos päänahassa on stressikireyttä.


Varsinkin talviaikaan on yleistä, että ihmisillä on kuiva päänahka. Jopa niin kuiva että siitä irtoaa valkoista pölyä. Se ei ole hilsettä. Tilannetta (=kuivuutta) ei pidä pahentaa käyttämällä hilseshampoota. Päänahkaa kosteuttava shampoo ja päänahkaan jätettävä kosteuttava hoito auttavat.  


Ps. Redken Scalp Relief - tuotteet ovat hyviä, mutta tyyriitä. Kannattaa harkita myös huokeampia päänahkakeskeisiä sarjoja kuten: System 4 (Sim) tai Bio+ (Cutrin).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti