maanantai 11. huhtikuuta 2011

Satumainen Satu ja kahden ponnarin juhlava kampaus


Ohjeet

1. Jaa hiukset ylä- ja alaosaan.

2. Laita yläosa ponnarille. Kierrä ponnarityven ympärille nippu ponnarin alasivulta eroteltua hiusta. Pinnitä ja lakkaa.


3. Kiinnitä ponnariin hiuslenksu kuvan osoittamalle kohdalle. 

4. Venyttele lenksujen väliin jäänyttä hiuslaattaa rintsikan kupin muotoiseksi.


5. Kiinnitä vapaana oleva hiusmassa ja ensimmäisen ponnarin alempi lenksukohta yhteen. Kierrä ponnarityven ympärille nippu ponnarin alasivulta eroteltua hiusta. Pinnitä ja lakkaa.


6. Ja se on siinä! Valmis!

Satu

2 kommenttia:

  1. Hei, olen ihastuksissani lukenut blogiasi. Olisi kiva saada tukka vinkkejä lyhyehköllekin tukalle, ja ohuelle sellaiselle, esim. kuvasarjaa kasvojen malli ja siihen sopiva tyyli, nyt tekemäsi kampaukset ja tyylit ovat niin paksuille ja kauniille hiuksille. Oma tukkani on lyhyehkö, todella ohut, mattapintainen (en saa siihen kiiltoa, olen kokeillut kampaajalla värjäystä, hoitiksia jne.
    Värjäyksestäkin olisi kiva saada tietoa, itseäni kiinostaisi millä saan tummanruskean tukan ilman että se näyttää ulkona luonnonvalossa punaiselta, kampaaja ei uskonut kun valitin, lopulta vei minut ulos aurinkoo ja oli aivan äimänä, että miten voi olla mahdollista, kun väri oli kylmä ilman lämpöä ja punaiselta se totta tosiaan näyttää.
    Kiitti paljon kivasta blogista ja hyvää kevättä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi ja positiivisesta palautteesta!

    Haluan että ajan myötä tukkablogista löytyy vinkkejä ja kampausvaihekuvia kaikenlaisille hiuksille. Tällä hetkellä tilanne on se, että hiusmallihakuuni ovat vastanneet lähinnä paksu- ja pitkähiuksiset. Eli ottakaa yhteyttä muunkin tyyppisillä hiuksilla varustetut niin saadaan vaihtelua.

    Tuota on aiemminkin toivottu, että saisi vinkkejä eri kasvonpiirteille sopivista mallituksista. Tulee jossain vaiheessa, en tiedä koska.

    Kokeile kiiltosuihketta hiuksiisi.

    Tuo on kimurantti tuo punaisuuden / lämmön välttäminen. On hyvin yleistä että hiuksen oma lämpö puskee läpi vaikka käytettäisiin ei-punaisia jopa tuhkaisia värejä. Ja niin kuin olet huomannut, värin ilmiasu vaihtelee valaistuksesta riippuen. Ja vaikka väri olisi kaikin puolin täydellinen heti värjäyksen jälkeen niin ajan mittaan lämpö yleensä puskee läpi. Voit käyttää sävyttäviä kylmäsävyisiä hoitoaineita lämmön taittoon.

    Ole hyvä ja kiitos! Hyvää kevättä myös sinulle!

    VastaaPoista