torstai 28. huhtikuuta 2011

Sofia ja jättiladontaletti kreppihiuksista

Sofia
Ohjeet




Vinkki: Tämän kampauksen voi toteuttaa myös ilman tupeerausta. Toki lopputulos on vähemmän iso ja muhkea.


3. Erottele korvien päältä isot aloitusosiot. Asettele ne takana ristikkäin kuvan mukaisesti. Aloitussioita ei ole pakko pinnittää paikoilleen. Pinnitys kuitenkin varmistaa aloitusosioiden pysymisen paikoillaan valmiissa löysässä ladontaletissä. 


4. Tee löysä ladontaletti valmiiksi. Linkin takaa löytyy ohjeet ponnarilla olevan tukan ladontaletitykseen. Samaa tekniikkaa voi kuitenkin soveltaa avoimiin hiuksiin. Kiinnitä hiuslenksulla.

Vinkki: Voit tehdä myös kalanruotoletin, tavisletin tai ranskanletin. Ohjeet löytyvät blogistani vaikkapa syöttämällä hakusana blogisivun yläosan hakukenttään.

5. Erottele vapaaksi jääneen hännän takaa pieni osio. Kieputa se hiuslenksun ympärille. Kiinnitä pinneillä ja lakalla. Kun lakka on kuivunut, pinnit voi yleensä poistaa kokonaan.

6. Levittele otsakiehkuran hiukset koristamaan päälliosaa ja takaraivoa. Esikiinnitä suortuvat pystyyn nakatuilla hengettömillä pinneillä.. Älä pingota hiuksia kireiksi, vaan harjoita löysää ilmaisua. Muista että voit esiasetella kutreja niin kauan, että ne oikeasti näyttävät kivoilta. Pidä huoli että varsinkin etuosa eli kasvojen puoli näyttää imartelevalta. 

Suihkuta lakkaa. Anna kuivua. Nypi hengettömät pois.

7. Jos siltä tuntuu, voit vielä rennostuttaa kampauksen ilmettä. Venyttele ladontalettiä leveyssuunnassa. Vedä sivuhaituloita irralleen kasvojen kehystykseksi. Katso seuraavaa kuvaa.



Huom! Muista aina takapainoitteisissa kampauksissa, että kasvojen puolta ei voi jättää oman onnensa nojaan.    Tässäkin kampauksessa tulee joka työvaiheessa tarkastella näyttääkö rakentuva kokonaisuus hyvältä joka puolelta. 

Kun tupeeraat, katso imarteleeko tupeerauskorkeus ja typeerausmuoto sinua. Kun kiinnittelet korvilta eroteltuja aloitusosioita, katso edestä päin mikä on sopiva löysyys / tiukkuus. Kun asettelet otsakiehkuran hiuksia, katso että ne kaunistavat sinua. Kun vedät sivuhaituloita erilleen, katso parantavatko ne kokonaistilannetta. Jos eivät, suuntaa ne osittain tai kokonaan taakse päin. 

Jos ajattelutyö tuntuu puuduttavalta, voit myös vain tehdä kampauksen ja katsoa millainen siitä tuli. Kun tsiigailet itseäsi päivän mittaan heijastavista pinnoista, alkavat kampauksen miinuspuolet porautua tajuntaasi. Kun teet saman kampauksen uudelleen, tiedät jo mitä juttuja välttää ja mitä suosio. 

6 kommenttia:

  1. On kyllä kivannäköinen tuo :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Tiia, mukava kuulla! :)

    VastaaPoista
  3. Todella kivan näköinen! Tulen varmaan itsekkin joskus testaamaan (: Ja toivottavasti Sofia on tuon kerran jälkeenkin pitänyt samaista kampausta, sopii hänelle erittäin hyvin!

    VastaaPoista
  4. Kiitos Ano klo 22.04! Testaapa ehdottomasti! Minäkin toivon että Sofia on pitänyt samaista kampausta uudestaan. Tuo oli viimeinen kampaus, jonka hälle tein eli se millä hän lähti kaupungille. Kovasti kiitteli ja peilaili vielä eteisessä. :)Kaunis Sofia!

    VastaaPoista
  5. Kuinka kaunis tyttö...ja niin ihana kampaus ja taitava kampaaja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, Sofia on upee! Kiitos kovasti kehuista, piristi!

      Poista