tiistai 26. huhtikuuta 2011

Sofia ja jättinuttura kreppihiuksista

Sofia
Ohjeet



2. Laita krepatut hiukset ponnarille takaraivon kohdalle. 

3. Tupeeraa ponnarihäntä harjalla tai sormilla isoksi karvamöllykäksi.

4. Asettele kiehkura etuosan koristeeksi. Suuntaa latva ponnarityven juurelle piiloon. Pinnitä. (Paikalleen aseteltu kiehkura näkyy useissa kuvissa)


5. Upota sormi karvamöllykän keskelle ponnarityven kohdalla. Muotoile jättidonitsin muotoinen nuttura. Eli karvamöllykkämassaa tulee taivutella kohdallaan sisäänpäin nutturan ulkokehällä. Muista että nuttura saa jäädä rennon huolittelemattomaksi. Pinnitä.

Vinkki: Tupeerattua kreppihiusta on helppo töniä, venytellä ja survoa erilaisiin muotoihin. Eli jos nutturasi näyttää osumaa ottaneelta donitsilta, voit vielä virittää muodon kohdilleen. Ja muista, jättinuttura on jokatapauksessa näyttävä, vaikkei se olisikaan ihan muotovalio. Pahimmat muotopuolet voi tasoittaa myös hiuskoristeilla.




4 kommenttia:

  1. Aivan ihana nuttura! Tuota pitää hdottomasti kokeilla :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos positiivisesta kommentista!

    VastaaPoista
  3. Tota muuten pitää kokeilla. Ja muuten kuinka pitkät ja paksut hiukset sulla oikein on??

    VastaaPoista
  4. Juu, ilman muuta kokeilemaan vaan!

    Omien hiusteni nykypituus näkyy etusivun pikkukuvasta, tosin ei ihan tarkkaan, koska hiuksiani on hieman kiharrettu. Paksuus on suunnilleen se mitä kahden euron kolikon sisään voi kuvitella mahtuvan, toki hiuksiani on roimasti ohennettu ja kerrostettu.

    Sofia-mallin hiusten pituudesta ja paksuudesta saa käsityksen kun laittaa blogin hakukenttään sanan "Sofia" ja käy läpi hakutulosten kuvat.

    VastaaPoista