torstai 25. heinäkuuta 2013

Edullinen pikakampaus ammattilaiselta



Olen pitkään miettinyt miksi kampaamoiden palveluihin ei kuulu pikakampaukset. Kun ammattilaiset eivät niitä tarjoa niin eivätpä asiakkaatkaan niitä osaa pyytää. Tai vaikka osaisivatkin niin kaikilla kampaajilla ei ehkä ole valmiuksia tehdä ajanhenkisiä nopeita viimeistelyjä.

Kun sitä miettii niin kampauspalvelu tarkoittaa yleisimmin tunnin parin vievää juhlakampausta, joka sisältää pohjatyöt, esimerkiksi rullauksen. Ja hintaa kertyy aikas paljon. Monasti lopputulos riitelee kantajansa persoonan kanssa, siis esimerkiksi joku vanhanaikainen tatti ei imartele ketään. Ja tällainen kallis juhlakampaus raaskitaan ottaa ehkä kolme kertaa elämän aikana niinä kaikkein suurimpina päivinä. Minusta tällainen on mälsää.

Kävin taas vaihteeksi Metsossa pureksimassa hiusalan ammattilehteä eli Pinniä. Ilokseni sain lukea että Redken on kehittänyt pikakampauspalvelukonseptin. Idiksenä on se että vaihtuvat neljä muotipikakampausta ovat vaihtoehtoina. Aikaa menee noin 20 min ja hinta on 20 euroa. Lisäminuuteista menee euro jokaisesta, mutta siis periaatteessa jos mitään ihmeellistä ei ole niin 20 minuuttia pitäisi piisata. Eli Redkeniä myyvistä liikkeistä kannattaa kysellä pikakampauspalvelua.

Ja minusta pikakampauspalvelua kannattaa kysyä omalta kampaajalta tai keltä vaan tekijältä, jonka uskoo pystyvän luomaan kivoja nopsia hiusviimeistelyjä. Voi vaikka mainita Redkenin konseptin ja kysellä olisiko samantyyppistä mahdollista saada. Olisihan se hienoa jos kuluttajat voisivat useammin juhlistaa tärkeitä tilanteita ottamalla kivan kampauksen. On hyvä muistaa, että kampauksen tekemiseen käytetyt minuutit eivät takaa lopputuloksen miellyttävyyttä, monasti rento pikakampaus on hienompi kun tekemällä tehty kampauskampaus.

4 kommenttia:

  1. Pikakampauksia tarjoavia kampaamoita on siellä täällä, mutta palvelut saattavat löytyä korkeintaan pienenä mainintana hinnastossa.

    Me Blackoutissa, Helsingin keskustassa, tarjoamme myös pikakampauksia. Minute Lounge™ -pikakampaukset ovat olleet suosittuja juhliin, kaasoille ja jopa ikkunaostoksia tekeville, jotka ovat innostuneet nopeasta tyylimuutoksesta.

    http://blackouthair.fi/pikakampaukset-minute-lounge

    VastaaPoista
  2. Olen käynyt pari kertaa ottamassa pikakampauksen Cimessa Helsingissä ja olen ollut tyytyväinen lopputulokseen. Kampaajani teki kiharat raudalla, joten mitä sitä tuhlaamaan aikaa föönin alla istumiseen. Omat kädet ei edes riitä lettien tekoon

    VastaaPoista