tiistai 2. heinäkuuta 2013

Kasvoja kehystävät letitykset Indietorilla

Kokosin teille neljä erilaista hiusstailausta, joissa olen hyödyntänyt ranskanlettitekniikkaa. Tässä vielä linkki videoon, jossa tyttö tekee itse itselleen rankanletin etuhiuksiin. Tyttö ei rajaa letitettävää aluetta, vaan letittää suoraan. Te voitte tehdä miten haluatte, mutta omat ohjeeni olen tehnyt ennakkorajauksen kanssa. Huomatkaa kuinka ranskanlettitekniikka soveltuu niin lyhyisiin kuin pitkiinkin hiuksiin. Se soveltuu myös niin kerrostettuun kuin kerrostamattomaankin hiuskuontaloon. Toki lyhyys ja kerroksellisuus asettavat omat haasteensa.


Ohje

1. Tee pantamainen jakaus korvalta korvalle.
2. Tupeeraa takaosan päällimmäiset hiukset tyvestä.
3. Erottele etuosan hiukset toisistaan rennolla keskipäänjakauksella.
4. Letitä molemmat etuosan alueet ranskanlettitekniikalla. Aloita päälaelta ja etene alaspäin. Letitä letit loppuun asti ja kiinnitä ne yhteen niskahiusten alle hiuslenkillä.


Ohje

1. Hae sivujakauksen paikka.
2. Käy hiukset läpi suoristusraudalla, taivuta latvat kevyesti sisäänpäin.
3. Eristä otsalta pieni kaistale, joka alkaa sivujakaukselta ja päättyy suunnilleen ohimolahdekkeelle tai vaikka ihan korvalle asti.
4. Letitä kaistaleen hiukset ranskanlettitekniikalla. Aloita jakaukselta.
5. Möyhäise loput hiukset rentoon asentoon ja kiinnitä lakalla.


Ohje

1. Tee pantamainen jakaus korvalta korvalle.
2. Erota etuosan hiukset kahteen eri alueeseen sivujakauksella.
3. Letitä molemmat alueet ranskanlettitekniikalla. Naita vapaana roikkuvat lettivarret toisiinsa niskahiusten alla hiuslenksulla.

Vinkki: Voit letittää etuosan myös yhtenä alueena. Eli aloita letitys toisen korvan tuntumasta ja päätä se toisen korvan tuntumaan. Jemmaa vapaa latva pinnein niskahiusten alle.


Ohje

1. Jaa hiukset kahteen alueeseen erottelemalla takaraivolta iso pyöreä alue. Tämä alue rajautuu siis renkaan muotoiseen alueeseen, joka kehystää hiusrajoja.
2. Klipsaa pyöreä alue pois tieltä.
3. Jaa rengasalue kahteen osaan tekemällä eteen sivujakaus ja niskan keskelle pystyjakaus.
4. Letitä molemmat rengasalueen osat ranskanlettitekniikalla. Aloita edestä ja etene niskaa kohti. Klipsaa lettialueet odottamaan jatkotoimenpiteitä.
5. Tupeeraa pyöreän alueen tyveä. Siloita pintaa kevyesti kampausharjalla.
6. Kiinnitä pyöreän alueen latvat ja rengasalueen letitysten latvat yhteen niskassa hiuslenksulla.
7. Ota ponnarin alta ohut hiusosio ja kierrä se ponnarityven ympärille. Anna latvan jäädä sojottamaan pystyyn. Kiinnitä pinneillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti