maanantai 1. heinäkuuta 2013

Terveiset Indietorilta!


Eilinen oli mukava päivä. Olin siis Hietalahden torilla Indietorilla. Tein ilmaiseksi pikakampauksia halukkaille. Tampereelta Hesaan vääntäytyminen aamutuimaan ei ollut mitään herkkua. Takana oli kolme tuntia yöunta. Junamatkalla aamupalastin, meikkasin ja laitoin tukan. Onneksi elämä alkoi taas voittaa kun pääsin torilla työn touhuun. Sain työpisteen kuvassa näkyvän Indiedays-loungen tuntumasta. Yläkuva tosin on otettu vasta silloin kun tapahtuma veteli jo viimeisiään. Ihmisvilinä ihanassa auringonpaisteessa jäi siis minun osaltani tallentamatta kuin myös muotiherkkuja tursuilevat myyntipöydät. Ehdin tapahtuman aikana ihan pikaisesti kierrellä ja katsella, mutta ei se mitään, kampauspisteelläni riitti menoa ja meininkiä.

Aamu alkoi hauskasti kun torikansa alkoi heti (ennen "työaikani" alkua) hipeltää toripöydälle laskemiani kampaustarvikkeita. Sain monta kertaa sanoa etten ole myymässä mitään, toisin kuin varsinaiset torimyyjät. Kirjoitin sitten ihan lapulle, että mikään tarvike ei ole myynnissä. Siitäkin huolimatta moni innokas asiakas kävi ottamassa tuntumaa hiusvermeisiini. Aloitin pikakampausten tekemisen kymmeneltä ja lopetin neljältä. Välissä pidin vartin tauon. Ehdin tehdä huikeat 41 hiusviimeistelyä. Parasta oli kun immeiset olivat niin onnessaan uusista lookeistaan. Ja miksipä ei, kaunistautuminen on iloinen asia! 

Otin kuvia tekemistäni pikahiusluomuksista. Kuvailisin niitä näillä sanoilla: rento, persoonallinen, ajanhenkinen ja tiettyjä kampausopillisia sääntöjä herjaava. Julkaisen tulevina päivinä runsaasti kuvia mm ihanista lettikampauksista ja nutturoista (en kuitenkaan julkaise ihan kaikkia kuvia). Iso kiitos vielä vapaaehtoisille hiusmalleille!

Kuva: Oona Grönberg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti