tiistai 9. heinäkuuta 2013

Lempparipaitani on kirppislöytö

Taloyhtiön patiolla.

Päivän lookki

Hiukset: Nyttyränuttura takaraivolla, kasvojen kehyksenä etuosan hiuksia, koristeena huivipanta.

Kommentti: Kampauksen pohjalla kannattaa käyttää jotain käsittelyä helpottavaa ja tukea antavaa tuotetta. Volyymivoide tai kevyen pidon lakka sopivat hyvin. 

Huivipanta: Henkka & Maukka, 2nd Hand, ehkä euron. 

Kommentti: Huivipanta on kiva kaveri kun sillä saa tyvikasvun piiloon.

Paita: Merkistä ei tietoa, 2nd Hand 4 €

Kommentti: Lempparipaitani on siitä herkku, että se lipoo muotoja joustorakenteensa ansiosta. Se on ylellinen ja yksikin päivä eräs kanssamatkustajatar kysyi bussissa mistä olen ostanut ihanan yläosani. Häntä tympi vahvasti kun hän ei itse ollut ollut paikalla poimimassa ostoskoriinsa ihkua paitaa.

Nahkahame: Merkistä ei tietoa, 2nd Hand 3 €

Kommentti: Olen viime aikoina tuntenut suurta vetoa vahvoihin iloisiin väreihin. Vähänkö olin iloinen kun löysin kirpparilta punaisen unelman.

Sukkikset: Vaatekaapin perältä.

Kommentti: Olisi ehkä hienoa sanoa, että ostaa asukokonaisuuksiin varta vasten omat sukkikset, mutta minä vedän kaapista jalkaan parhaiten mätsäävät.

Kengät: Dollhouse, Miamista 8 €

Kommentti: Klikatkaapa kokovartalokuvaa isommaksi ja lepuuttakaa silmiänne prinsessakengissäni. On timanttii, on solkee, on pitsileikkauksii, on ommelrypytystä, on kiiltoo, on korkoo. Joskus liian paljon on juuri sopivasti. 

Hopeakorvikset: Omat suunnittelemat ja tekemät.

Kommentti: Vähänkö hurahdin aikoinani hopeakorujen tekemiseen. Se on palkitsevaa, että askartelu tuottaa jotain rahassa mitattuna arvokasta. Perusaskarteluhan on pestyjen viilipurkkien ja erikeepperin kanssa pelaamista.

Kynsilakka: Isa Dora, nro 119 Smashy Cerise 

Kommentti: Minulle ei makseta seuraavista ylistävistä sanoistani: Käyttämäni Isa Doran kynsilakat kuivuvat oikeasti hetkessä ja kestävät erittäin hyvin. Yllättävää on se, että pikaisesta kuivumisesta huolimatta, lakka ei kuivu pikaisesti purkkiinsa.

Kuvat: Perttu Torvinen, linkki kuvaajan sivuille.


Vastaus on ei, en pidä tarroja kiinni Iittalan astioissani hehkutusmielessä. Nuo tiukassa istuvat ketaleet saavat tippua omia aikojaan.

2 kommenttia:

  1. Tarrat lähtee irti esimerkiksi ruokaöljyllä tai muulla rasvalla. Jotkut on tosiaan niin lapsellisia että pitää noita tarroja hienoina. Mun sisko jopa siirsi niitä toisten astioista omiin bulkkiastioihinsa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Täytyypä kokeilla. Ja samalla tuli päivän naurut, olen itsekin tehnyt kuin siskosi, joskus pienenä tyttönä siirsin kanssa bulkkiastioihin Iittala-tarroja. :)

      Poista