keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Puikkokihartimella kikkurat klipsipidenteisiin

Useimmiten kiharran klipsipidenteet irtonaisena eli silloin kun niitä ei ole vielä kiinnitetty omiin hiuksiin. Toki lisähiukset voi käsitellä myös silloin kun ne on jo asennettu omien hiusten sekaan. Tämän postauksen opetusvideo on siitäkin hyvä, että siitä näkee puikkokihartimen käyttötekniikkaa. Joka on siis hyvä sisäistää ennen kuin alkaa kihartamaan omaa hiuskuontaloansa.


2 kommenttia:

 1. Moikka Vivi ja kiitos ideoita täynnä olevasta blogista. Tässä olen näin yösydännä ahminut tekstejäsi ja vinkkejäsi. Huomasin, että vanhempia juttuja ei löytynyt enää ID:n sivuilta. Voisiko niitä saada vaikka tänne näkyviin jollain tavoin? Ainakin osa v. 2012 kevään/kesän antoi "sivua ei löydy" -herjan.

  Kauniita kesäpäiviä sinulle!
  -Katja-

  VastaaPoista
 2. Kiitos mukavista sanoistasi Katja! Kiva kuulla että olet viihtynyt sivustolla.

  Hyvä kun mainitsit asiasta, koitin itsekin avata vanhempia ID-artikkeleitani, mutta toden totta, niitä ei enää löydy. Minulla ei ole niistä kopioita, en ainakaan muista että ainakaan kokonaisista artikkeleista olisi. Lisäksi valtaosassa artikkeleista olen käyttänyt erinäisten kuvapankkien kuvia, joihin minulla ei ole julkaisuoikeuksia. Voisin kuitenkin selvittää jossain vaiheessa, että onko minulla ylipäätään oikeutta julkaista täällä vanhoja artikkeleitani, varsinkin jos ne on jo poistettu alkuperäiseltä sivustolta.

  Kauniita kesäpäiviä myös sinulle!

  VastaaPoista