sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Annica ja rento kalanruotoletti oikealla puolella

Annica

Ohjeet

1. Tee jakaus tai jaottelu etuosan hiuksiin. Linkin takaa löytyy viisi ihanaa tapaa stailata etuosan hiukset (Annican etuosa tässä postauksessa on pidemmälle viety versio toka vikasta vaihtoehdosta)

2. Luo hiuksiin volyymia. a) lakkaamalla hiukset kauttaaltaan kevyen pidon lakalla. b) laittamalla volyymisuihketta tai -voidetta c) pitämällä jättitarrarullia d) tekemällä muotoiluraudalla laiskaa lainetta. Annicalle tehtiin juurikin laiskaa lainetta.

3. Annicalle muotoiltiin kuvanmukainen "läppä". Apuna käytettiin kampaa, painaumia jättämättömiä klipsejä ja lakkaa. Kun lakka oli kuivunut, klipsit otettiin pois. Lopuksi "läppä" harjattiin lopulliseen muotoonsa ja lakkaa lisättiin.

4. Tarvittaessa voit tupeerata kevyesti hiusten tyven kauttaaltaan. Siis myös etuosan hiukset, jos siltä tuntuu.

5. Tee kalanruotoletti. Rähjää sitä venyttelemällä ja nyppimällä. Kiinnitä hiuslenksulla. 


3 kommenttia:

  1. Moikka!
    Osaisitko kertoa, miksi sävyksi kutsuisit näitä hiuksia?

    http://kenzas.se/2011/05/28/fotboll-2/

    Haluaisin kovasti vastaavanlaiset, mutta minulla on tumma, lähes musta tukka tällä hetkellä.

    VastaaPoista
  2. Moro!

    Näyttäisi olevan useampia eri sävyjä. Näin kuvailevasti sanottuna: Kylmä beige, vaalea hento toffee ja vaaleanruskea.

    Tarkat värinimet (sävy ja tummuustaso)on helpointa todeta paikanpäällä vertailemalla hiuksia väritupsuihin. Ota kuva mukaan kampaajalle ja pyydä häntä näyttämään värikartasta mitkä sävyt kuvan tytön hiuksista löytyvät.

    Kampaaja ei voi suoraan käyttää niitä värejä hiuksiisi, sillä värjääminen ei ole päällevärjäämistä vaan lähtökohta vaikuttaa väritulokseen. Sinulla on myöskin niin tumma lähtökohta että yksi värikäsittely ei riitä kuvan lopputuloksen saavuttamiseksi. Suosittelen että hoidat projektin kotiin pikku hiljaa. Aloita ottamalla kokopään valkaisuraidat, jotka voit sävyttää rusehtaviksi esim Crestolin sävyttävällä hoitoaineella. Pohjatukkasi ei tummene entisestään, mutta raidat saavat kivan sävyn ja yleisilme vaalenee. Seuraavilla kerroilla voit taas vaalentaa lisää.

    Onnittelut siitä että sinulla on silmää tämän hetken värimuodille!

    VastaaPoista
  3. Siis Crestolin Color Gloss on se tuote.

    VastaaPoista