perjantai 27. toukokuuta 2011

Kuituhiusletti pantamaisena koristeena

Ei haittaa vaikka sinua ei olisi siunattu superpaksuilla hiuksilla. Irtoletin avulla saat näyttävän pannan,  joka vaikuttaa omista hiuksista tehdyltä.

Ohjeet

Tämä irtoletti on purettu kampauksesta ja siksi se on jo hieman siipeensä saanut. Seuraavaa käyttökertaa varten letin voi palmikoida uudelleen.

1. Ota kuituhiuspuntti. Älä irroita kumilenkkiä, joka jakaa tasamittaiset hiukset keskeltä kahteen yhtä pitkään osaan. 

2. Letitä kuituhiuspuntti aloittaen kumilenkin kohdalta. Eli kun roikutat hiuspunttia kuminauhasta niin roikkuvasta hiusmassasta tulee tehdä kolme yhtä paksua osiota. Niistä muodostat sitten letin, jonka latvaan pistät hiuslenksun. 

Vinkki: Jos haluat laihemman letin niin käytä vain osa puntin hiuksista.

Vinkki: Jos haluat pidemmän letin niin irrota kumilenkki ja aloita letittäminen jommasta kummasta äärilatvapäädystä. Molempiin päätyihin tulee pistää lenksut purkautumisen estämiseksi.

Tadaa! Olipas taas helppo ja nopea hiusvinkki! Ja lopputulos on IHANA!

3. Tee lyhyt sivujakaus. Tee kasvoille "läppä" etutukkamaisen alueen hiuksista. Suuntaa läpän takana olevat hiukset taakse. Voit kevyesti tupeerata ylähiukset, silloin irtoletti on helpompi kiinnittää tukevasti.

4. Aseta kuituhiuksista tehty irtoletti pantamaisesti omien hiustesi päälle. Kiinnitä se ensin koko mitalta muutamalla pinnillä. Tulita sitten niin paljon pinnejä että letti tuntuu tukevasti kiinnitetyltä. Pinnejä kannattaa laitella myös ristikkäin niin sitten letti ei ainakaan valu paikoiltaan. 

Huom! Ole tarkkana kun kiinnität letin päätyjä. Niitä ei voi kiinnittää ihan korvien taakse tai saat aikaiseksi hörökorvat. Voit vaikka pitää hiuksia matalalla ponnarilla ja sitten kiinnittää letin päätyineen. Päädyt kiinnitetään siis hiusrajalle. Vapauta ponnari, silloin aukinaisiksi jäävät hiukset peittävät alleen irtoletin päädyt. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti