sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Toka hiusartikkelini on julkaistu Indiedaysin sivustoilla!

Hyvää äitienpäivää! Valkovuokkoja ei osunut kohdalle Pyynikin lenkkipoluilla, sinivuokkoja löytyi.  Molemmat on ihanii kukkasii! :)

Uusi ID-hiusartikkeli julkaistu, lisää kampausmalleja kaivataan

Käykääpäs Indiedaysin sivuilla tsekkaamassa viime perjantaina julkaistu uusin hiusartikkelini. Kyseessä on Louis Vuittonin kevätnäytöksesssä esiintyneen kampauksen mukaelma teko-ohjeineen. Yhteyshenkilöni Jenni Rotonen (Pupulandia -blogin pitäjä) hyväksyi ehdottamani inspiskuvan. Tein kampauksen hiusmallilleni, otin vaihekuvat ja laadin tekstin. Toimitus yleensä aina hieman editoi tekstiä mieleisekseen ennen kuin artikkeli pääsee julkaisuun. Niin tälläkin kertaa. Hiusartikkelieni julkaisutiheys elää ja hakee vielä muotoaan.

Hiusmallina on ihanainen Satu, joka on yksi hakuuni vastanneista neitosista. Hain siis taannoin kampausmalleja blogi-ilmoituksella. Haluan muistuttaa, että minulla on päällä jatkuva kampausmallihaku. Tällä hetkellä kaipaan erityisesti lyhyt- ja / tai ohuthiuksisia nuoria naisia. Teen siis kampaukset ja otan vaihekuvat. Hiuskuvia julkaistaan mm täällä blogissa ja Indiedaysin sivustoilla. Hiusmalliksi käyvät tavalliset neitoset, mutta oikeatkin mallit saavat hakea. ID-hiuskuvat ovat mukava lisä vaikkapa aloittelevan mallin portfolioon. Ja ID:n sivuilla saa tietenkin paljon näkyvyyttä kaiken kansan ihailtavana.

Tarkoitus on pitää reilun kuukauden sisään uusi Kampaus & Kuvaus -päivä. Ilmoittelen tarkemmin lähempänä. Käytän ensisijaisesti tämän hetkisen hiusmallipankkini tyttöjä. Mutta pliis pliis te lyhyt- ja / tai ohuthiuksiset, olkaa kilttejä ja ilmoittautukaa palvelukseen. Minulta toivotaan usein lyhyiden ja ohuiden fledojen hiusvinkkejä, enkä pysty tuottamaan niitä ilman teidän apuanne. Apuva! 

Satu, uusimman ID-hiusartikkelini malli. Kuvan kampaus on jo aiemmin blogissa postaamani "David Korna -kampaus". Sen ohjeet löytyvät täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti