lauantai 21. toukokuuta 2011

Konserttitukkani: Isosti klipsipidenteitä

Olen taas mennyt olosuhteiden pakosta syvemmälle harrastuksessani valokuvata itse itseäni. Viritin isältä lainassa olevan kolmijalan kohdilleen ja napsin kuvat ajastuksella. Tarkennuksen kanssa oli hieman ongelmia.

Itsevarmuuden salaisuus: megatukka

Halusin näyttää upealta Tampere-talon torstaisessa klassisen musiikin konsertissa. Tunnen oloni kaikkein itsevarmimmaksi ja haluttavimmaksi paksussa ja pitkässä lisäketukassa. Tinttasin oman tukkani lomaan tummia 60-senttisiä ja hieman vaaleampia 45-senttisiä klipsipidenteitä. Pitkät tulivat niskaan ja lyhyet niiden ylle. Sitten kävin latvat läpi muotoiluraudalla saavuttaakseni hieman äksöniä ja häivyttääkseni eri pituisten ja sävyisten hiusten rajoja. Omassakin tukassani tyvi on latvoja tummempi. Häivytin tyvikasvua epämääräisellä jakauksella, tupeerasin päälliosaan korkeutta ja rakensin sivuläpän. 

Säästövinkkejä

Olen muuten askarrellut kaikki tämän postauksen pidenteet hiusnauhoista omilla pikku kätösilläni. Itse tehden säästin  isosti. Säästö se on isokin säästö! :) Ja pakko se on tähän jatkoksi vielä mainita, etten maksanut hiusnauhoistakaan paljoa mittään kun ostin ne Mexico Citystä. Ostakaa tekin siis matkoiltanne halvemmalla hinnalla niitä hyödykkeitä mitä muutenkin ostaisitte tai haluaisitte ostaa jos hinta olisi kohtuullisempi. Sanokaa ei kaiken maailman pilipalimatkamuistokrääsälle.

Viettelevä katse.

Viaton katse.

"Sumurajaukset" ja kissansilmämuoto tekevät sexyn katseen. Kulmiksia, poskia ja huulia väritin vain kevyesti niin silmät pääsivät oikein pomppaamaan esille. Eikä voi sanoa että näyttäisin meikkipytyltä vaikka ehostusta onkin aika runsaasti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti